Suzukilta nyt täysiverinen tehdasvalmisteinen enduro!

RMX450Z on suositun motocross-mallin RM-Z450 sisarmalli, mutta kuitenkin lähes täysin eri pyörä. Tehtaan mukaan moottori on sisarmallin tapaan varustettu polttoaineen suihkutuksella, mutta eri nokka-akseleilla ja eri vaihdelaatikolla kuin RM-Z450. RMX:ssä on myös sähköstartti.

Etuvalon ja ohjaustangon välissä on digitaalinen mittaristo, jossa on kaksi eri toimintatilaa: Sport ja Standard. Sport-tilassa näkyy vain yksinkertaisesti ajanotto, trippi ja keskinopeus.

Standard-tilassa näkyy sitten enemmän toimintoja, kuten esim. nopeus, aika, kaksi trippiä, bensavalo ja latausjännite. Mittaristossa on myös sisäänrakennettu rengashalkaisijan laskin, jolla voi hienosäätää mittarin tarkaksi, jos käyttää eri rengaskokoja. Näin nopeus- ja matkamittarilukemat pitävät aina paikkansa.

RMX:ssä on myös vakiona mm. 18 tuuman takapyörä, seisontajalka, valot ja pohjapanssari. Malli on täysiverinen kilpuri, joten sitä ei voi rekisteröidä liikennekäyttöön.

Suzukin toinen uusi offroad-malli vuodelle 2010 on RM-Z250.

Isoveljensä RM-Z450 tavoin myös uusi RM-Z250 on varustettu polttoaineen suihkutuksella. Uudistuksia on kokenut myös runko sekä jousitus, ja moottori on saanut lisätehoa yläkierroksille alaväännön siitä kuitenkaan kärsimättä. Uusi moottori kiertää nyt huikeat 13,500 rpm.

Uusin numero