Suuri kuvakilpailu!

Osallistu nyt Biken kuvakilpailuun lisäämällä kuva Facebook-sivullamme pyörivään kilpailun kommenttikenttään. Kirjoita viestiin nimesi ja mitä kuvassa tapahtuu sekä missä se on otettu. Parhaat kuvat julkaistaan Bikessä-lehdessä ja voittaja saa palkinnoksi kattavan tuotepaketin.  Lisätiedot ja kilpailusäännöt löydät täältä:
 
Facebook ei ole osallinen tähän kilpailuun.
 
Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien järjestäjän henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa

Kilpailu tapahtuu Biken Facebook-sivulla osoitteessa https://www.facebook.com/bikesuomi/ lisäämällä kilpailusta kertovan päivityksen kommenttikohtaan moottoripyöräaiheisen valokuvan ajokaudelta 2016. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on kaikki oikeudet kuvan käyttöön kilpailussa, mukaan lukien kuvassa esiintyvien henkilöiden suostumus. 
 
Kilpailuaika
 
Kilpailuun voi osallistua 24.9.-4.10.2016.
 
Kilpailun palkinnot
 
Biken toimituskunta valitsee parhaat kuvat, jotka julkaistaan painetussa lehdessä ja kaikkien osallituneiden kesken arvotaan tuotepalkinnot.
 
Kilpailun järjestäjän oikeudet
 
Lähettämällä kuvan kilpailuun, luovutat järjestäjälle oikeuden julkaista kuvan lähettäneen nimi ja asuinpaikkakunta, sekä julkaista ja käyttää kuvaa Biken netissä, sosiaalisessa mediassa ja painetussa lehdessä. Bikellä on myös oikeus käyttää kuvaa myös muussa mahdollisessa markkinointimateriaalissa.
 
Kilpailun järjestäjä ei vastaa vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, joiden väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä.
 
Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Bikellä on oikeus poistaa osallistuja kilpailusta, mikäli osallistuja ei noudata kilpailun sääntöjä ja ehtoja. Bike noudattaa kaikissa kilpailuissaan Suomen lakia. Kilpailun järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
 
 
Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa sääntöjä kilpailun aikana ilmoittamalla muutoksesta kampanjasivustolla tai muulla tavalla. Bikellä on oikeus peruuttaa kilpailu ilman erillistä ilmoitusta.
 
Kilpailun järjestäjä pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Uusin numero