Superenduron naisten MM-titteli ratkaistaan MP-messujen yhteydessä

Suomalaisista kisaan osallistuvat  Nelli Elo ja Sanna Kärkkäinen.

Tittelissä on tukevimmin Saksan Riesassa ajetun avauskisan jälkeen britti Emma Bristow maksimipistein 40.

Toisena olevalla espanjalaisella Sandra Gomezilla on koossa 34 ja britti Jane Danielsilla 30 pistettä. Kärkkäinen on kuudentena pistein 20.

Seistola, Eriksson,
Bergman ja Partti

Sunnuntaina ajettaviin junioreiden ja miesten Superenduron MM-osakilpailuihin osallistuu molempiin myös  kaksi suomalaista.

Junioreissa kilpailevat Dick Bergman ja Henri Partti.  Miesten osakilpailussa suomalaisista ovat mukana Toni Eriksson ja Matti Seistola.

Kisoissa nähdään maailman kovimmat superenduro-kuskit, sarjaa johtava ja kuudetta peräkkäistä mestaruutta tavoitteleva Taddy Blazusiak, Jonny Walker, David Knight ja Cody Webb.

Lauantaina  radalla alkaa tapahtua klo 12.15, kun vapaat harjoitukset alkavat. Lauantaina ajetaan myös junioreiden aika-ajot.

Naisten Superenduron MM -osakilpailun ensimmäinen erä on klo 16 ja toinen erä klo 16.50. Palkinnot jaetaan klo 17.10.

Sunnuntaina kisatunnelmat alkavat klo 9.45 miesten vapailla harjoituksilla. Superenduron MM-osakilpailujen esittely alkaa klo 13 ja tämän jälkeen esitellään kuljettajat.

Finaaleja ajetaan kolme sekä miesten että junioreiden sarjassa. Junioreiden finaalit ajetaan klo 14.00, 14.45 ja 15.30 ja miesten  klo 14.15, 15.00 ja 16.00. Junioreiden palkinnot jaetaan su 1.2. klo 15.45 ja miesten klo 16.15, jonka jälkeen kuskit ovat haastateltavissa.

Superenduron MM-sarjaa ajetaan
ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa

 
Superenduron MM-osakilpailut järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa. Kilpailut järjestää Suomen Moottoriliitto.

Helsingissä ajettava Superenduro MM -osakilpailu on vuoden kolmas osakilpailu. Tätä ennen on ajettu Saksassa ja Puolassa. Miesten superenduron MM-kilpailuissa on yhteensä kuusi osakilpailua.

MP-messujen messukävijät pääsevät seuraamaan kisoja veloituksetta.  

Messukeskuksen halliin rakennettavan radan on suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Manninen Bros.

MP-messut järjestetään 30. tammikuuta-1. helmikuuta Messukeskuksessa. Tapahtuman järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen toimeksiannosta. MP-messut on avoinna pe 30.1. klo 10-20, la 31.1. klo 9-18 ja su 1.2. klo 10-17.

Liput ennakkoon verkkokaupasta:
http://shop.messukeskus.com

Uusin numero