Supercrossia ja Offroad Expo Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Supercrossin ja motocrossin Suomen parhaimmiston lisäksi Tampereen tulisissa finaaleissa rahapalkinnoista kamppailemassa nähdään kovatasoinen kaarti ulkomaalaisia haastajia. Kilpailu ajetaan jo toista vuotta kansainvälisenä kilpailuna.

Offroad Expo messutapahtuma kerää yhteen alan harrastajat ympäri Suomen, ja näytteilleasettajia saapuu paikalle myös ulkomailta.

Supercross-kilpailujen väliajoilla yleisöä viihdyttävät StuntFreaksTeamin tähdet. Ainutlaatuinen StuntFreaksTeam MAYHEM FMX -Show siis vain Tampereella.

Kotimaisittain jo perinteiseksi muodostuneen supercross -kilpailun järjestää Tampereen Motocross ry.

Tampere Supercross -kilpailun toteutuksesta vastaa motocrossin seitsenkertainen SM-mitalisti Jussi Nikkilä.

– Tapahtuma on Suomessa täysin ennennäkemätön. Rata tullaan viime vuoteen verrattuna uusimaan täydellisesti, samoin kilpailuformaattia on hiottu edelleen. Nähtävää katsojille on paljon, ja kilpailu etenee aiempaa intensiivisemmin alusta loppuun. Myös tapahtuman ajankohta sopii kovatasoisella kilpailulle; ajajat ehtivät latautua kuluneesta kisakaudesta ja ovat Tampereen lähtöviivalla täysillä mukana! Lisäksi radalla nähdään 50-kuutioiset minicrossarit ja muitakin näytöslähtöjä on suunnitteilla.”

Vauhti ja rajojen etsiminen ei tapahtumassa rajoitu pelkästään supercross-lähtöihin, sillä kilpailun väliajoilla nähdään näyttävä StuntFreaksTeam -shown maailman ensi-ilta.

Saman katon alla messukeskuksessa järjestetään myös perinteeksi muodostunut Offroad Expo, joka esittelee kävijöille laajan kattauksen maastomoottoripyöräilyn vuoden 2016 varuste- ja kalustouutuuksia.

Messuformaattia on uudistettu siten, että erillistä sisäänpääsymaksua ei ole eikä pysäköintimaksuja veloiteta.

Tapahtumat ovat ikärajattomia. Anniskelualueilla on A-oikeudet.

Liput

Yleisön ennakkolipunmyynti syksyn kovimpaan moottoriviikonloppuun avautui sosiaalisen median sovellus Minglessä viime tiistaina. Minglen lataamiseen ohjeet löytyvät justmingle.fi -sivustolta.

Mingle on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani, joten sovelluksen kautta tilatuissa lipuissa on tarjolla mm. kahden päivän lippu, joka ei tule muualle myyntiin.

Ennakkolipunmyynti myös Lippupalvelussa (www.lippupalvelu.fi).

Ennakkoliput: alkaen 15 euroa.
VIP-liput: alkaen 67,50 euroa.

Perinteisten sisäänpääsylippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%. VIP-lippujen hintaan lisätään alv. 24% sekä ennakkolippujen yhteydessä toimituskulut.
 

Uusin numero