Superbike Brno: Yamaha-kuljettajille kaksoisvoitto – Kawasakin tiimikaverit kolaroivat keskenään

Kilpailun ensimmäisen kierroksen otti nimiinsä Michael van der Mark, mutta sen jälkeen Lowes piti johtonsa maaliin saakka.

Ruutulipulla Lowes oli reilut 2,1 sekuntia edellä tallikaveriaan van der Markia. Edellisen kerran Yamahalla ajettiin kaksoisvoitto Superbiken MM-sarjassa vuonna 2011.

Kilpailun kolmannella kierroksella Rean ja Sykesin kisa meni piloille keskinäisen törmäyksen takia. Rea joutui keskeyttämään. Sykes pääsi maaliin sijalla 16.

Italian Marco Melandri ajautui johtoasemassa hiekalle menettäen näin paikan voittotaistelussa. Hän oli maalissa 15:s.

Superbiken MM-sarja jatkuu USA:n Laguna Secassa 22.-24. kesäkuuta. Siellä ajetaan vain Superbike-luokka. Supersportin seuraava MM-kilpailu on Italian Misanossa 6.-8. heinäkuuta.