Suomalaistiimin Miller: ”MM-ratkaisusta tulee kuin nyrkkeilyottelun viimeinen erä”

Estrella Galicia 0,0:n Marquez lähtee loppuhuipennukseen 11 pisteen etulyöntiasemassa suomalaistalli Ajo Motorsportin Red Bull KTM-tiimin Milleriin. Miller päätyi viime sunnuntaina Malesian Sepangissa toiseksi ja Marquez viidenneksi.

Parranpärinää on piisannut tuon kisan jäljiltä, kun Emilio Alzamoran johtama Estrella Galicia 0,0-tiimi teki protestin katsoessaan Millerin sortuneen epäurheilijamaiseen käytökseen Marquezia vastaan. Kuutta eri ohitustilannetta tarkoin tutkinut kilpailun johto kuittasi protestin aiheettomaksi.

Miller ajoi Sepangissa aggressiivisesti ja oli pakkokin. Vastaavan armotonta taistelua on luvassa myös Valenciassa, jossa Miller ei suostu antamaan piiruakaan periksi, päinvastoin.

– Siitä tulee kuin nyrkkeilyottelun viimeinen erä. Kehässä ovat vain minä ja Alex Marquez. Luvassa on huikea taistelu mies miestä vastaan, innostuu Miller pohjustamaan tulevaa.

Moto3 saa kaudella 2015 takuuvarmasti uuden mestarin, sillä Miller ja Marquez hyvästelevät pienemmän luokan. Miller siirtyy suoraan MotoGP-luokkaan Hondan LCR-tiimin väreissä. Nuorempi Marquez ottaa puolestaan Mika Kallion paikan Marc VDS Racingin Moto2-tiimissä.
 

Uusin numero