Suomalaistiimi Tuareg Rallyyn

Rally Raid Team Finlandin takana on moottoripyöräkerho Dusty Wobbls ry, joka on tunnettu erityisen vaativien ajotapahtumien järjestämisestä. Kerhon järjestämiä tapahtumia ovat olleet esimerkiksi KTM Adventure Rally, Dusty Butt SS 1000 ja Arctic Butt SS 1000.


Vuoden 2013 Tuareg Rallye, joka ajetaan Tunisiassa 8.-15. maaliskuuta tulee olemaan Rally Raid Team Finlandin ensimmäinen aavikkoralli, jossa tavoitteena on lähinnä hakea tuntumaa ja kokemuksia tulevaisuuden haasteita varten. Kerhon suunnitelmissa vuodelle 2013 on myös muutamia Rally Raid –tapahtumia Euroopassa ja KTM Adventure Rallyn järjestäminen Suomessa. Luonnollisesti vuoden 2014 Tuareg Rallye on myös ohjelmassa ja ilmoittautuneita kuljettajiakin on jo viisi kappaletta.  


2013 Tuareg Rallyyn lähdetään joukkueella, jossa on tällä hetkellä seitsemän kuljettajaa, nelihenkinen huoltohenkilökunta sekä 2-3 PR-, kuvaus- ja cateringhenkilöä. Kaksipyöräisten lisäksi Rally Raid Team Finland on herättänyt kiinnostusta myös auto- ja ATV-kuljettajissa, mutta lopullisia päätöksiä saadaan vielä odottaa.

 

(Kuva: Antti Jääskeläinen / Dusty Wobbls ry)
 

Uusin numero