Suomalaistalli jatkaa jäätävällä linjalla Aragonissa: ”Ei merkitystä, missä mestaruus ratkeaa”

– En ajattele Aragonissa maailmanmestaruuden mahdollisuutta. Mestaruus on tämän kauden tavoite, minulla on hyvä etumatka, mutta minulla ei ole merkitystä sillä, missä mestaruus ratkeaa, Zarco linjaa kauden viidenneksi viimeisen osakilpailun alla.

Zarcon päällimmäinen tavoite on jatkaa jäätävän tasaista suoritustasoaan. Hänellä on plakkarissa jo 12 peräkkäistä podiumsijoitusta, joista kolme viimeisintä on irronnut voitoilla.

– Pyrin pitämään itseäni rauhallisena ja taistelemaan voitosta, jos se on mahdollista. Jos ei, niin tärkeintä on poimia niin paljon pisteitä kuin mahdollista.

Zarcolla on hyviä muistoja kuljettajien pitämästä 5077 metrin mittaisesta Motorland Aragon-radasta.

– Onnistuin yltämään täällä podiumille viime vuonna. Pidän Aragonin radasta. Se on melko uusi, nopea ja sieltä löytyy mielenkiintoisia kaarteita. Mutta siellä voi olla myös varsin tuulista, tuleva mestari luonnehtii tämän viikonlopun työmaataan.

Zarco sijoittui viime vuonna Aragonin GP:ssä kolmanneksi nykyisin kuninkuusluokassa kilpailevan Maverick Vinalesin ja hallitsevan mestarin Tito Rabatin akana.

Qatarilaisessa QMMF-tiimissä debyyttinsä tekevä Mika Kallio ajoi päätyi viime vuonna Aragonissa seitsemänneksi lähdettyään liikkeelle kolmosruudusta.

Uusin numero