Suomalaisnuorukaiset mukaan Albaceten NSF100 -luokan starttiin

Suomen Honda -maahantuojan Oy Brandt Ab:n tuella EM-finaalin yhteydessä Albacetessa 24.10. ajettavaan NSF100 -luokan starttiin on kutsuttu kaksi kotimaan NSF100 -luokassa kunnostautunutta kuljettajaa.
Klaukkalalainen 9-vuotias Patrik Pulkkinen ja Helsingin 13-vuotias Sami Laaksonen matkaavat innokkaina testaamaan vauhtiaan Albaceten ”Eurofinaaliin”.
Pulkkinen ja Laaksonen ovat jakaneet kotimaan radoilla kuluneella kaudella ajettujen NSF100 -luokan kilpailuiden voitot keskenään, ja vauhti myös Pohjoismaisella tasolla on ollut kohdallaan. Nuoresta iästään huolimatta Ajo Motorsportin Junior Project -kuljettaja Pulkkinen aloitti kansainvälisen kilpailijauransa jo viime syksynä, kilpailtuaan Motegissa ajetussa Honda NSF100 Trophy finaalissa Suomen Hondan ja Arain maahantuojan Oy Brandt Ab:n tuella.
Albaceten EM-finaaliviikonlopun kilpailut televisioidaan useaan Euroopan maahan. Albaceten EM-finaalissa ratkeavat road racingin GP125, Supersport 600 ja Superstock 1000 -luokkien Euroopan mestaruudet ns. kerrasta poikki systeemillä. Uusi EM-järjestelmä on nyt käytössä toista vuotta.

Tiedote: Sami Haanpää

Uusin numero