Stone Racing urakoi kahdessa luokassa Kemoran SM-osakilpailussa

Lauantaina märän kelin aika-ajossa B600 luokassa kolmanneksi ajanut Viiperi aloitti ensimmäisenä Tiimin kisaurakan.

– Sain todella huonon startin kilpailuun ja ensimmäiseen mutkaan mentäessä olin joukon hännillä. Hurjan määrän töitä sain tehdä noustakseni lauantaina podiumille, mutta olen todella tyytyväinen tulokseen, kertoo Viiperi.

Superbike-Luokan aika-ajossa ruutuun 11 ajanut Mika Hautala ei saanut tarvittavaa luottoa sadekelin ajoonsa ja lauantaina tuloksena 13. sija.

Samassa lähdössä Superbike B1000 kuljettaja Markus Kilpeläinen oli aika-ajossa luokkansa kahdeksas. Kahdeksan kierroksen kilpailussa Kilpeläinen onnistui nousemaan muutaman sijan ollessa varmalla ajolla maalissa kuudes.

Toisena kisapäivänä ajettiin sekä aamun Warm-Up että kisalähdöt märällä radalla. Superstock luokan kilpailu oli Viiperillä kuin toisinto edellispäivän kisaan. Jälleen huono startti ja nousua koko kilpailun ajan. Maalissa hän oli lopulta sijalla 12, mikä oikeutti B600 kolmanteen sijaan.

Sunnuntaina Hautala paransi otteitaan jo aamun Warm-Upissa ja kisalähdön alussa näki, että miehellä on tekemisen meininki. Hautala ajoi kärkiporukan mukana läpi kisan ollessa maalissa lopulta hienosti neljäs, mikä paransi motivaatiota ja nälkää tuleviin kisoihin.

Kilpeläinen alkoi saada myös vauhtia kohdalleen sunnuntaina, vaikkei sadekeli häntä kiehtonut. Maalissa hienolla ajolla B1000-luokassa neljänneksi.

Tiimipäälikkö Juha Pihlajaniemi oli kaikkien kolmen kuljettajan suorituksiin todella tyytyväinen. Erityisesti ilahdutti Viiperin ensiesiintyminen Superstock-luokassa. Vähäisellä sadekelin kokemuksella rohkeasti ajanut Kilpeläinen, sekä sunnuntaina vauhdin löytänyt Hautala.

Teksti: Stone Racingin tiedotus