SRRA kutsui road racing-tahot saman pöydän ääreen

SRRA (Suomen Road Race Ajajat) kutsui koolle yllämainitut elimet neuvotteluun yhteistyömahdollisuuksista Road Racing sarjan järjestämisestä tulevina kausina.

Neuvottelu käytiin hyvässä hengessä ja kaikilla on voimakas tahtotila uudistaa suomalaista Road Racing toimintaa. Erityisesti keskusteltiin sarjan kilpailujen järjestämisestä kaikkien yllämainittujen tahojen kesken ja myös kerhojen osallistumisesta FORR:n kilpailujen järjestämiseen neuvotellaan myöhemmässä vaiheessa. Todettiin että tulevan kauden yhteistyökuviot pyritään saamaan valmiiksi mahdollisimman pian, koska kukaan yllämainituista tahoista ei näe kahta päällekkäistä sarjaa mahdollisena, kerrotaan tiedotteessa.

Suomen Moottoriliitolla, Suomen Road Racing ajajat ry:llä ja FORR:llä on voimakas tahto järjestää kilpailuita yhdessä aiemmin kilpailuita järjestäneiden kerhojen kanssa. Neuvotteluita pyritään jatkamaan jo ensi viikolla ja niiden tuloksista tiedotetaan mahdollisimman pian.

Neuvotteluissa Moottoriliittoa edustivat Tapio Nevala ja Kurt Ljungqvist, SRRA:aa Jani Käkelä, Jani Front, Heta Koivuniemi ja Petri Paavilainen, sekä FORR:ia Tapio Knuuttila, Reijo Penna ja neuvonantajana Sami Penna.

Uusin numero