Söderberg kauden parhaaseensa

Toni Eriksson sijoittui MX1-luokaassa 24:nneksi ensimmäisessä erässä ja 22:nneksi toisessa erässä. ICE1RACING -varikolta löytyi myös Tommi Mäkinen kannustamassa tiimiä.

Kymmenes MM-sarjan osakilpailu ajettiin Latvian Kegumsin kovalla hiekkaradalla. Suomalaisille tuttu rata antoi tarvitun lisäkannusteen ja muutaman kisan kateissa olleet MM-pisteet oli jälleen napattavissa.

”Startit onnistu ihan hyvin ja pidin huolen ettei tullut kaatumisia. Kiva päivä”, iloitsi Söderberg.

Ludde Söderberg sijoittui MX2-luokassa 20:nneksi ensimmäisessä erässä ja 14:nneksi toisessa erässä. MX2-luokan voitti Ken Roczen voittamalla molemmat erät, toinen oli Jeffrey Herlings ja kolmas Tommy Searle. Harri Kullas oli kilpailun 6.

Toni Erikssonin paluu omalle tasolleen loukkaantumisen jälkeen on ottanut oman aikansa. Eriksson sijoittui ensimmäisessä erässä 24:nneksi ja toisessa erässä 22:nneksi. MX1-luokan voitti Antonio Cairolivoittamalla molemmat erät. Toiseksi kilpailussa sijoittui Steven Frossard ja kolmannen sijan otti Evgeny Bobryshev.

ICE1RACING -tiimi palaa Suomeen väliviikoksi ja isännöi 21.7. etelän kierrosta Forssassa. Tuolloin kilpasarjassa ajetaan 65cc ja 85cc sarjoissa, 7-15 -vuotiaiden kuljettajien kesken. ICE1RACING -kuljettajat osallistuvat SM-supercross kisaan Turussa tulevana viikonloppuna 23.7.

MM-sarja jatkuu kahden viikon kuluttua Belgian Lommelista 31.7.