SML:n valmennuksen kehittämiskysely

Toiminnan tarkempaan suunnitteluun halutaan myös kuljettajien, huoltajien, kerhotoimijoiden ja muiden lajeista kiinnostuneiden näkemyksiä, jotta SML:n valmennustoiminta tarjoaisi mahdollisimman kattavasti palveluja jäsenistön tarpeiden mukaisesti.

Ensi vuoden toimintasuunnitelman suunnittelussa voidaan huomioida 10.12 mennessä  lähetetyt vastaukset ja kysely sulkeutuu 1.1.2013.

Kyselyn avulla saadaan myös tietoa tämän hetken toiminnan vahvuuksista ja heikkouksista. Kehittämiskyselyn yhteenveto julkaistaan ensi tammikuussa.

Valmennussivuilla oleva kehittämiskysely:
http://www.moottoriliitto.fi/valmennus/valmennuksen-kehittamiskysely/

MX-leirejä Viron hallissa
 
3.-4. tammikuuta MX65, C/C, C/B (ajoajat to klo 9-15, pe klo 9-14)
7.-8. tammikuuta MXC/A, MXJ, MXA (ajoajat ma klo 9-15, ti klo 9-15)

Osallistumismaksu on 130€ sisältäen kahden päivän valmennuksen, ratamaksut, ruuan hallilla kuljettajalle sekä huoltajalle.

Leirille osallistuessaan voi ilman erillistä veloitusta ajaa hallin normaalien aukioloaikojen puitteissa jo edellisenä päivänä. Varsinkin, mikäli ajotaukoa on ollut pitkään ennen leiriä, suositellaan jo leiriä edeltävänä päivänä totuttelemaan jälleen ajamiseen ja rataan.

Molemmille leireille mahtuu 20 osallistujaa. Jos ilmoittautuneita on reilusti enemmän, järjestetään lisää leiripäiviä. Mikäli jompaan kumpaan leiriin ei vastaavasti tule maksimiosallistujamäärä täyteen ja toiseen yli maksimin, saatetaan luokkamuutoksia tehdä em. ajankohtien välillä.

Hallissa saa ajaa vain pienmoottoribensiinillä, jota voi ostaa hallilta. Hinta päivitetään mahdollisimman pian.

Ilmoittautuminen 9.12 mennessä <http://www.moottoriliitto.fi/valmennus/valmennusleirit/>

Lisätietoja:
www.moottoriliitto.fi/valmennus/valmennusleirit/
www.adrenalinarena.com
 

Uusin numero