SML tiedottaa vuoden 2015 ajajalisensseistä

Hintamuutoksia ei ajajalisenssin vakuutuksen osalta ole tulossa, mutta neuvottelujen tuloksena ajajalisenssin vakuutus pitää nyt sisällään huomattavasti kattavamman kotiinkuljetusturvan samaan hintaan.

Aiempi 3 500 euron kotiinkuljetusturva havaittiin kauden aikana riittämättömäksi, ja nykyinen turva kattaa kotiinkuljetuksen kulut aina 15 000 euroon saakka, kerrotaan liiton tiedotteessa.

Aiemmista vuosista poiketen vuodelle 2015 on tarjolla myös edullinen lisäturva kaikkiin vuosilisensseihin.

Perusvakuutusturvan sisältävä lisenssi pysyy edelleen samanhintaisena kuin vuonna 2014, mutta hoitokulujen korvaussumman vapaaehtoinen korottaminen lähes kaksinkertaiseksi on nyt mahdollista vain muutaman kymmenen euron hintaan lisenssistä riippuen.

Lisenssiä ostavien ajajien on hyvä huomioida, että lisenssin lisäturva pitää hankkia heti lisenssiä ostettaessa. Rajojen korottaminen ei ole enää myöhemmin mahdollista. Tiedot vaihtoehdoista löytyvät lisenssivakuutuksen tuoteselosteesta SML:n verkkosivuilta.

Ajajalisenssin voi hankkia SML:n verkkosivujen kautta
http://www.moottoriliitto.fi/ajajille/ajajalisenssien_ostaminen/

Ajajalisenssin lisäksi SML suosittelee kaikkia ulkomailla suuntaavia ajajia tutustumaan myös urheilijalle tarjolla oleviin erillisiin matkavakuutuksiin, joilla voidaan parantaa ulkomailla voimassa olevaa vakuutusturvaa.

Vuonna 2014 lisenssin hankkineille on toimitettu valmis lasku ja ohjeet sähköpostilla vuoden 2015 lisenssin ostamista varten.

Uusin numero