SM Simulaattorimaailma Endurossa houkuttelevat maastot

SM Simulaattorimaailma Enduro on kauden viides SM-osakilpailu ja kaikki on vielä mestaruuksien osalta avoinna. Arvokkaiden SM-pisteiden ja palkintopyttyjen lisäksi Jämsässä on tarjolla hyvät reitit ja tuotepalkintoja kaikkien luokkien kuljettajille.

Jämsässä ajetaan myös veteraanien Suomen Cupin kauden kolmas ja viimeinen osakilpailu, jossa ratkaistaan V40- ja V50 Suomen Cup- voittajat. Kummankin luokan voitto on edelleen useamman kuljettajan saavutettavissa, joten jännitettävää riittää.

Bike-lehti vahvasti mukana

SM Simulaattorimaailma Endurossa voi voittaa jo ilmoittautumisen perusteella. Kaikkien ilmoittautuneiden kesken arvotaan useita Bike-lehden lahjakortteja.

Bike palkitsee myös A-, B-, C-, V40- ja V50-luokkien voittajat lehti-lahjakortein. Luvassa on muitakin tuotepalkintoja.

SM-kisojen nykytyyliin maastokokeet ovat vauhdikkaita ja siirtymät maastossa. Kaikki maastokokeet ajetaan pääosin hiekka-, sora- ja kangasmaastoissa. Maastokokeet toimivat hienosti satoi tai paistoi.

Luvassa on vaihtelevasti pienempää ja isompaa polkua, mukaan lukien pätkä crossirataakin. Nopeimmille on tarjolla nopeavauhtista menoa ja vähemmän vauhdikkaille harrastajille mukavan ajettavaa reittiä.

Siirtymät ajetaan lähes kokonaan maastossa, asvalttisiirtymiä ei Jämsässä juurikaan ole. Siirtymät ajetaan vaihtelevissa maastoissa eivätkä ne ole liian vaikeita C-luokankaan kuljettajille. Kelin niin vaatiessa voidaan siirtymiä vielä helpottaa.

Tarkempi reittikuvaus, reittivideoita ja lisätietoa kilpailusta löytyy kilpailun sivustolta

www./smlenduro.fi/smsimulaattorimaailmaenduro

Ilmoittautumisaika SM Simulaattorimaailma Enduroon päättyy perjantaina 27. heinäkuuta klo 23.59.

Jämsän Seudun Moottorikerho toivottaa kaikki tervetulleiksi SM Simulaattorimaailma Enduroon.
 

Uusin numero