SM Motopalvelu enduro ajetaan upeilla reiteillä Vekaranjärvellä

Kauden neljäs SM-osakilpailu, SM Motopalvelu Enduro 7.-8. heinäkuuta ajetaan upeissa Karjalan Prikaatin maastoissa. Näille Vekaranjärvellä Metsähallituksen ja armeijan alueilla sijaitseville ainutlaatuisille reiteille pääsee harvoin.

RCK:n järjestämässä kisassa kuljettajilla on tilaisuus nauttia vauhdikkaasta, vaihtelevasta ja korkeuseroja sisältävästä reitistä.

Reitti kulkee pääosin hiekkapohjaisessa kangasmaastossa ja hiekkaharjuilla, eikä upotuspaikkoja ole luvassa. Oman jännityksensä kisaan tuovat panssariurat sekä juoksuhaudat, joita on paikoitellen aivan reitin tuntumassa.

Reitti tulee olemaan hyvin ajettava kaikille luokille säässä kuin säässä. Reitin vaativuus maastosiirtymineen on riittävä sekä lauantain, että sunnuntain kisaajille.

Yleisö-MK:n luokkavoittajille
luvassa tuotepalkintoja

Yleisö-MK / MK3:lla on luvassa on lennokasta menoa ja luokkien nopeimmille tuotepalkintoja. Tämä uusi, lentokentän tuntumassa ajettava nopea maastokoe kulkee mäntykangasmaastossa, jossa on polkuja ja puru-uria eikä juurikaan korkeuseroja. Yleisölle on tarjolla hyvät katselupaikat ja pysäköintitilat.

Lauantaina ajaa kansallisen C -luokan lisäksi D -luokka Lady Cup -pisteistä ja V50 -luokka Vet Cup -pisteistä. Sunnuntaina ajetaan Enduron SM-pisteistä A ja B -luokkien kesken ja Vet Cup -pisteistä V40 -luokan toimesta. Kilpailu käynnistyy molempina päivinä klo 9.

Ilmoittautuminen kilpailuun ja reittiin tutustumiseen on käynnissä

Kilpailun reitti kulkee armeijan alueella ja reittiin tutustuminen tehdään ohjatusti. Reittiin tutustumiseen halukkaiden tulee ilmoittautua osoitteessa http://fin-enduro.com/rck valitsemalla luokka: Pe tutustuminen.

Kilpailun ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 26. kesäkuuta klo 22.00. Jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen osallistumismaksu.
 
SMS-tulospalvelu pitää kuljettajat
ja yleisön tilanteen tasalla

Kilpailun tulosten seuraamista maastossa ja varikolla helpottaa Puhtila Oy:n tuella tarjottava SMS-tulospalvelu.

Luokkien ja/tai yleiskilpailun tulokset lähetetään jokaisen maastokokeen jälkeen tekstiviesteinä tilaajille kun kympin kärjen tulokset on selvillä.

Linkit ilmoittautumiseen, tarkempi reittikuvaus, ajo-ohjeet, SMS-tulospalvelun tilausohjeet ja paljon muuta oleellista löytyy kilpailun sivuilta osoitteessa www.smlenduro.fi

Reittikuvaus SM-Motopalvelu enduro 7-8.7.:

Lähtö Kääpälän ala-asteen pihasta siirtymä polkuja ja panssariuraa, välillä pätkä hiekkatietä. Pituus n. 20 km.

Erikoiskoe 1 "Hyeena Racing"
Pituus n. 9 km
Pääosin kangasmetsää polkuja, panssariuraa,paljon korkeuseroja, helppoja hiekkamäkiä. Erikoiskoe kulkee läheltä kilpailukeskusta, hyvät katselupaikat n. 300 m. kilpailukeskuksesta. Yleisöparkki kilpailukeskusen läheisyydessä.

Ek1-huoltoon siirtymä hiekkatietä ja panssariuraa, pätkiä polkua. Pituus n. 6 km. Kkilpailukeskuksessa tankkaushuolto.

Huolto- ek2 siirtymän alussa vähän asfalttia, lopussa n. 1 km polkua pituus n. 1.5 km.

Erikoiskoe 2 "Mc Kone"
Pituus n. 5,6 km. Alussa kuusimetsää, kangaspolkuja, panssariuraa, pieni kivikkoosuus. Llopussa hiekkapohjaista kangasmetsää.

Ek2-ek3 siirtymän alussa kelkkareitin pohjaa, loppu pääosin armeijan huoltotietä, välillä poiketaan pätkiä poluille huoltouran viereen, merkatulla uralla pysyttävä! Pituus n. 15 km.

Erikoiskoe 3 "Tillola Offroad"
Pituus n. 4 km. Uusi ajamaton ek. Mäntykangasta, jossa polkuja ja puru-uria. Nopea ek,  ei korkeuseroja. Yleisölle hyvät katselupaikat ja pysäköintitilat.

Ek3-huoltoon kilpailukeskukseen huoltouraa ja loppu 7 km asfalttitietä. Pituus n. 11 km.

Kierroksen kokonaispituus n. 72 km.

Uusin numero