SM-motocrossia maailmanluokan hiekkaradalla Hyvinkäällä

Maailmanluokkaa oleva hiekkarata, ennustettu aurinkoinen kesäviikonloppu ja kovatasoinen kotimaisen motocrossin pääsarjan huikeine kamppailuineen tulee tarjoamaan jälleen mitä parhainta motocrossviihdettä.

Hyvinkään Moottorikerhon Aki Manninen johtaa MX2-luokan SM-sarjaa ja lähtee erittäin luottavaisin mielin kisaamaan kotikilpailunsa voitosta.

Tässä luokassa taistelu kärkisijoista on erittäin kovaa ja lähimmät haastajat Miro Sihvonen, Jere Haavisto ja Juuso Matikainen haluavat varmasti jokainen seistä korkeimmalla korokkeella.

Kilpailuun on ilmoittautunut mukaan myös Hyvinkään Lari Jukola joka tulee varmasti olemaan nopea kotiradallaan.

Pienimmässä luokassa MX/CA tiukka taistelu jatkuu. Edellisen kilpailun voittaja Emil Weckman on varmasti vahva myös Hyvinkään hiekalla.

Luokan kärkitaistelussa mukana olevat Matias Vesterinen, Tatu Junnola, Kevin Ragnell, Aleksi Kurvinen, Joonas Näppi sekä Mauno Nieminen eivät tule antamaan tiimaakaan periksi. Luvassa on siis erittäin mielenkiintoiset kisaerät.

Pääluokassa MX1 Henric Stigell on jatkanut vahvoja esityksiään ja sarjakärkenä lähtee enemmän kuin itsevarmana Hyvinkäälle.

Helpolla Stigell ei kuitenkaan tule kisassa pääsemään. Monta kovaa haastajaa haluaa Stigelin päänahan.

Järjestävän seuran Valtteri Malin, sekä muu kärkijoukko Santtu Tiaisen ja Ludvig Söderbergin johdolla tulevat tekemään kaikkensa taistelussa Hyvinkään kuninkuudesta. Edessä on kaksi kivenkovaa kilpaerää joiden jälkeen nähdään kuka korkeimmalla voittoaan tuulettaa.

Lauantaina ajetaan MXJ-luokan Suomen Cup-osakilpailu, joka varmasti pitää sisällään hienoa kilvanajoa. MXJ:n kärkiviisikko on erittäin tiivis ja tapahtumaa kilpaerissä riittää.

Lauantaina kilpailevat myös junioriluokat MXC/C, MXC/B sekä kansallisen MXB –luokan kilpaerät.

Kilpailut alkavat kello 12, osoitteessa Hyvinkään Vauhtipuisto, Hikiäntie 1508, Hyvinkää.

Liput tapahtumaan: 20 eur koko vkl/hlö. La 10 eur/hlö, su 15 eur/hlö, alle 15-v ilmaiseksi vanhemman seurassa.

Linkki kilpailun aikatauluun:
http://www.sm-motocross.fi/hyvinkaa-aikataulu

Uusin numero