SM-mitalia tavoitteleva Roos yhteistyöhön Arain ja 100%:n kanssa

Roos liittyi täksi kaudeksi Suzukin maahantuojan tukemaan 137 Motorsport -tiimiin ja allekirjoitti juuri varustesopimukset Arai-kypäristä sekä 100%-ajolaseista.

Roos ajoi viime vuonna uransa parhaan SM-sijoituksen ollen pääluokan, eli MX1-luokan Suomen mestaruussarjassa neljäs.

Roos on tehnyt henkilökohtaiset sopimukset Arai-kypäristä ja 100%-ajolaseista. Arai-kypärien maahantuojana toimii Oy Brandt Ab ja Arai-kauppiaana Raumalla Moto-Rauma Oy. 100%-ajolasien jälleenmyynnistä vastaa Motonet Oy.

– Edustamme kypärämerkkiä, jolle turvallisuus sekä urheilullisuus ovat ykkösasioita. Roos on tuore sopimuskuljettajamme, ja Araihin luottavat myös Suomen mestari Santtu Tiainen sekä SM-hopeamitalisti Ludde Söderberg. Roos sopii räväkkänä ja näkyvänä persoonana joukkoomme, Oy Brandt Ab:n Patrick Manner kertoo.

– Roos on varikolla ja radalla persoonallinen kaveri, jonka ajotyyli on ”tulos tai ulos”. Siihen liittyy riskinsä, mutta meitä miellyttää se, että hän antaa ajaessaan kaikkensa ja tekee töitä ollakseen parempi kuljettaja. Häntä on silti helppo lähestyä ja hän on aina valmis juttelemaan. Näemme, että Roos edustaa meitä positiivisella tavalla, Motonet Oy:n Harri Saari kommentoi.

Tähän kauteen Roos saa uutta puhtia myös hänen liityttyä 137 Motorsport -tiimiin, jossa hänen rinnallaan ajaa MX2-luokan SM-pronssimitalisti Teemu Keljo. Suzuki-ajajien rintamaa vahvistaa maamme ykköskuljettaja Harri Kullas, joka ajaa 137 Motorsport -tiimin väreissä Suomessa, kun kansainväliset kilpasarjat sen mahdollistavat.

Roosin edustama 137 Motorsport on Suzuki-moottoripyörämerkin tukema tiimi, joka luottaa ajovarusteissaan Fox-tuotemerkkiin.

– On todella hienoa päästä yhteistyöhön huippulaadukkaiden varustemerkkien ja tiiviisti motocrossin parissa toimivien yritysten kanssa. Minä janoan menestystä ja on tärkeää, että kokonaisuus on äijästä itsestä ajovarusteisiin, pyörään, mekaanikkoon, tiimiin ja taustajoukkoihin asti kunnossa, Roos kiittelee.

Kahdeksanosainen MX1-luokan SM-sarja käynnistyy 16. toukokuuta Imatralla. Turun Seudun Moottoriurheilijoita edustava Roos ajaa kotikilpailunsa Raumalla 27. kesäkuuta.
 

Uusin numero