SM Dynaset Enduro ajetaan suosituissa Säkylän maastoissa

Tarjolla on SM-formaatin mukainen vauhdikas reitti, jonka maastot ovat mieleen kaikkien luokkien kuljettajille. Maastokokeet ovat harrastekuskeillekin sopivia ja osin tuttuja Säkylän Kuntoendurosta.

SM Dynaset Enduron reitti pitää sisällään kolme maastokoetta. Reitti kulkee lähes kokonaan hiekkapohjaisessa kangasmaastossa ja tulee olemaan hyvin ajettava kaikille luokille säässä kuin säässä. Siirtymät ajetaan suurelta osin maastossa armeijan huoltourilla, maantiesiirtymiä on hyvin vähän.

SM-luokat ajavat maastokokeet kolmeen kertaan. C, D, K ja V50 kiertävät reitin kahteen kertaan ja K-luokka yhden kerran. Reittiin tutustuminen mahdollista lauantaina. Alue käytössä vain kilpailuviikonlopun ajan, muulloin alueelle meno kielletty.

Kilpailukeskuksena toimii varuskunta-alueella sijaitseva Camp Mauri, jossa mm. suihkut kilpailijoiden käyttöön. Katsojille on tarjolla paljon hyviä paikkoja reitin varrella sekä puffetit ja hyvin pysäköintitilaa. Opastus teiltä 212 Huittinen – Säkylä, 204 Turku – Eura.

Lauantaina ajavat kansalliset C, K, ja V50-luokat sekä D-luokka Lady Cup -pisteistä. Sunnuntaina ajetaan Enduron SM-pisteistä A ja B -luokkien kesken. Kilpailu käynnistyy lauantaina klo 10 ja sunnuntaina klo 9.

Ilmoittautuminen
päättyy perjantaina

Ilmoittautuminen kilpailuun on käynnissä osoitteessa
http://fin-enduro.com/rasmk/

Ilmoittautumisaika päättyy tulevana perjantaina klo 22. Jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen osallistumismaksu.

Kilpailun tulosten seuraamista maastossa, varikolla ja etäämmälläkin helpottaa Puhtila Oy:n tuella tarjottava SMS-tulospalvelu. Luokkien ja / tai yleiskilpailun tulokset lähetetään jokaisen maastokokeen jälkeen tekstiviesteinä tilaajille kun "kympin kärjen" tulokset on selvillä.

Linkit ilmoittautumiseen ja lähtöluetteloon, reittikuvaus ja reittivideoita, ajo-ohjeet, SMS-tulospalvelun tilausohjeet ja paljon muuta oleellista löytyy kilpailun sivustolta www.smlenduro.fi/smdynasetenduro

Rauman Seudun Moottorikerho toivottaa kaikki tervetulleiksi SM Dynaset Enduroon.

* SM Dynaset Enduro , maastokoe 1 video:
http://youtu.be/kbpMShtu4lw
 

Uusin numero