Sleepy Sleepers Towerin peruskiven muuraus Moottoripyörämuseolla la 23. lokakuuta

Moottoripyörämuseolla Lahdessa tapahtuu viikonlopulla. Mahdollisuus tutustua museon näyttelyyn ilmaiseksi ja hankkia Mato Valtosen uutuuskirja kirjailijan nimikirjoituksella. Kannattaa tulla paikalle.

Moottoripyörämuseon yhteydessä toimivan Ace Cafén terassilla muurataan ensi kesäksi valmistuvan Sleepy Sleepers Towerin peruskivi lauantaina 23. lokakuuta klo 12. Vastaavana rakennusmestarina töitä valvoo paikanpäällä Hara Laukkanen. Hara on musiikkimiehiä, ja muistetaan parhaiten Turo´s Hevi Gee -yhtyeen aiempana solistina.

Sleepy Sleepers Tower

Eiköhän Haran valvovan silmän alla saada yksi peruskivi muurattua, sillä talkoissa ovat mukana Sleepy Sleepersistä Mato Valtonen, Sakke Eerola, Nakke Pänttönen, Jäykkä Järvinen, Kari Kajala, Peku Laakso ja Pasi Mattila. 

Mato Valtonen tuo paikalle myös uunituoreita ”Mato Valtonen – Hullunrohkea monitoimielämä” -kirjojaan, jonka voi hankkia samalla ja saada siihen myös Madon nimmarin (klo 11-15). 

Jos Moottoripyörämuseoon tutustuminen on tällä kaudella jäänyt vielä tekemättä, niin nyt se on mahdollista ilmaiseksi. Lahden Kaupunki ja Etelä-Suomen Sanomat tarjoavat ilmaisen pääsyn Moottoripyörämuseoon.


Museo on avoinna ja tämä tarjous on voimassa:

– 22.-23.10. (pe-la) klo 10-18
– 24.10. (su) klo 10-17
– 25.10.-29.10. (ma-pe) klo 10-18

Museon ja Ace Cafén kauden päättäjäisbileitä vietetään seuraavana viikonloppuna, eli 

pe 29.10. klo 19 alkaen. Livemusaa tarjoilee T. Kuusisto & The Sons of Mojo. Vapaa pääsy!

Lisää Sleepy Sleepers Towerista:

Hanki Moottoripyörämuseon seinäkalenteri 2022:

Uusin numero