Rikulla taas jalat tukevasti ilmassa – rakentaa Sleepy Sleepers Toweria

Moottoripyörämuseolla rakennetaan taas. Nyt vuorossa on Sleepy Sleepers Tower.

Tuskin on Moottoripyörämuseolla ehditty juuri päättyneen kauden jälkeen sammuttaa valot, kun Riku Routo on taas alkanut toteuttaa uusia suunnitelmia.

-Ha-haa! Elämyksiä ja sirkushuveja tässä ollaan taas kansalle tekemässä, vastaa Riku Routo, kun häneltä kysyy miksi kaivinkoneet jylläävät jälleen Moottoripyörämuseolla, jonka laajennus saatiin valmiiksi juuri kesän kynnyksellä.

Huvila&Huussi -ohjelmasta tutut Tiina Holmberg ja Tanja Nieminen ovat yhdessä Roudon kanssa suunnitelleet Moottoripyörämuseolle uuden terassin, johon tulee Sleepy Sleepers Tower. Viime syksynä museolla nähtiin Sleepy Sleepersistä tutut Kari Kajala, Sakke Eerola, Nakke Pänttönen, Timo ”Jäykkä” Järvinen, Pekka Laakso, Pena Varpa ja muita huimapäitä putsaamassa vanhoja tiiliä, joten niillä lienee jonkinlainen osuus uudessa tornissa.

Roudon mukaan Sleepy Sleepers Towerin lupa-asiat ovat paremmalla kuin hyvällä tolalla, sillä Lahden rakennusvalvonnan lisäksi lupa on saatu myös Sakke Järvenpäältä, Mato Valtoselta sekä Sakke Eerolalta. Terassin lopullisen designin suunnittelee ravintoloidenkin sisustusten suunnittelijana kunnostautunut Sakke Järvenpää. Toweriin tulee 14 pöytää, joista voi ostaa oman pöydän yritykselle, kerholle tai itselle. Rakennustöiden on tarkoitus valmistua keväällä 2022.

Lue myös:

Uusin numero