SIC Ajo-tiimin Azmi löysi uudelleen aihetta hymyyn

Ensimmäiseen MM-kauteensa valmistautuva malesialainen KTM-kuljettaja kipusi kolmen päivän yhdistetyllä tuloslistalla sijalle 25 ajalla 1.48,551.

Vasta 17-vuotiaan Azmin paras kierrosaika syntyi keskiviikkona. Torstaina hän viimeisteli lukemat 1.48,677. Testien päätöspäivää hankaloitti sankka sumu, joka hälveni radalta lopullisesti vasta iltapäivällä.

Azmi oli tyytyväinen Jerezin torstain antiin, vaikka kierrosaika ei kohentunutkaan. Hänellä on nyt takana kolmen viikon sisään tiivis ja raskas, mutta myös samalla antoisa testirupeama, jossa Jereziä edelsivät Almeria ja Valencia.

– Fiilis on nyt paljon parempi, kuin keskiviikon jälkeen. Minulla on taas aihetta hymyillä, heitti Azmi.

Azmi puristi hyvästä kierrosajastaan huolimatta liikaa keskiviikkona löytämättä rentoutta suoritukseensa.

– Olin silloin jo vähän stressaantunutkin, mutta tänään pyöräkin tuntui paljon paremmalta ja minulla oli hyvä luottamus siihen.

Azmi ammentaa oppia nöyränä ja samalla myös menestysnälkäisenä.

– Ajoin tänään useita kierroksia yksin. Välillä Jack (Miller) auttoi minua näyttämällä omia ajolinjojaan. Se rauhoitti minua.

Azmi suuntaa positiivisin mielin kohti seuraavaa haastetta. Hänellä ja muilla Moto3-luokan kuljettajilla on edessään vielä kolme testipäivää ennen kuukauden kuluttua Qatarissa alkaa MM-kautta. MM-sarjan kenraali ajetaan Jerezissä 11.-13. maaliskuuta.
 

Uusin numero