SGN Racing Kawasaki -motocrossteam julkistettu

Sumeko Oy:n edustaja Jukka Repo oli silminnähden innoissaan uudesta tiimistä ja kertoi tiimin kuljettajien olevan  tärkeässä roolissa juniorikuskien esikuvina ja tuomassa Kawasakin vihreää väriä esille kilpailupaikoilla. Tiimissä ajaa seitsemän eri sarjoissa ajavaa kuljettajaa ja sen päätavoitteena on ajaa kotimaisia kilpailuja.
https://www.bike.fi/sites/bike.fi/files/community/u10845/Sgn_juki.jpg

Kuva: Jukka 'Juki' Repo iloitsi uudesta tiimistään.

Jämsässä majaansa pitävän tiimin vetovastuuseen astuu Vesa Kytönen ja poikien valmennuksesta vastaa Tapio Kokkonen. Tarkoitus on harrastaa monipuolista kuntoliikuntaa, ajoharjoittelussa on tavoitteena hakea lisää nopeutta mm. harjoituksilla euroopan nopeammilla ja suomen ratoihin verrattuna erityyppisillä radoilla. Aiemmin ICE1Racing –tiimissä ajanut Teemu Lehtinen vahvisti euroopan radoilla harjoittelemisen tärkeyttä:  ”euroopan ratojen alustat ovat monesti aivan erilaisia suomen ratoihin verrattuna. Myös ratojen nopeus on suurempi ja hyppyrit ovat suurempia” summailee Lehtinen. Henkinen kantti joutuu monesti koville ja sieltä puolelta voidaan löytää se viimeinen lisäys vauhtiin.
https://www.bike.fi/sites/bike.fi/files/community/u10845/Sgn_valm_0.jpg

Kuva: Vesa Kytönen ja Tapio Kokkonen kertoivat valmennussuunnitelmistaan.


Nuorten ja nälkäisten kuskien joukossa tavoitteet on asetettu korkealle ja niiden valossa vihreää väriä tullaan näkemään kärkijoukkojen tuntumassa ja kannuksensa jo ansainneet Koskela ja Lehtinen tullaan varmasti näkemään korkeimmilla palkintosijoilla. Tampereen Supercrosseissa loukkaantunut Koskela löytää loukkaantumisten jälkeisen motivaation löytymiseen yksinkertaisen syyn: ”mestaruus puuttuu vielä!”
 

Uusin numero