Seppänen urakoi jääspeedwayssa

Jouni Seppänen ajoi lauantaina Peter Koijn muistokilpailussa Gävlessä. Sunnuntaina Seppänen oli yhdessä Tomi Tanin ja Harri Saaren kanssa keräämässä Team Finlandille pisteitä Allsvenskanin ottelussa Huddingesssa.

Seppänen ei ehtinyt kärkimiesten vauhtiin Peter Koijn muistokilpailussa. Hän keräsineljä pistettä, joka oikeutti 13. sijaan.

– Tapahtuma oli hieno ja kilvanajo kovaa. Oma suoritus oli ihan ok. Pyörä toimii loistavasti, miehessä on vika, että pisteitä ei kertynyt enempää, kommentoi Seppänen.

Kilpailun voittajaksi ajoi maksimipistein 63-vuotias legenda Per Olof Serenius ennen tuoretta PM-mestaria P-A Lindströmiä.

Team Finland keräsi 11 pisteitä talteen Allsvenskanin ottelusta. Otteluun mahtui paljon tapahtumaa ja väriä ja lopulta se keskeytettiin erän 10 jälkeen, kun jää meni puhki ja maa tuli näkyviin toisessa kaarteessa.

– Otteluun mahtui kaikenlaista. Harri Saarella hajosi moottori jo lämminkäytössä ja otteluun lähdettiin kahdella miehellä. Sitten vielä Jouni Seppäsellä tuli nollaerä takarenkaan puhkeamisen takia. Tomi Tani ajoi taas hyvin. Voitti kolme eräänsä. Oltiin siinä vaiheessa komeasti kolmantena. Sitten rataan tuli pari reikää ja ottelu jouduttiin keskeyttämään. Nyt ei ole tietoa, jääkö ottelun tulos voimaan vai mitätöidäänkö se. Päätös siitä tulee myöhemmin, kertoi joukkueenjohtaja Pekka Karttunen.

Peter Koij memorial Gävle 18.2.:
  1. Per Olof Serenius Ruotsi 15+3
  2. P-A Lindström Ruotsi 14+2
  3. Fredrik Johansson Ruotsi 13+1
  4. Seppo Siira Ruotsi 12+3+0
13. Jouni Seppänen Suomi 4 (1,1,1,1,0)

Allsvenskan Huddinge 19.2:
1. Gävle 17: Fredrik Olsson 8
2. Mjösa SK12: Torleif Burman 7
3. Suomi 11: Tomi Tani 9 (3,3,3), Jouni Seppänen 2 (1,1,0)
4. Bollnäs 10: Viktor Svensson 8
5. Eldarna 8

Uusin numero