Seljas lupaa huimistella parastaan Helsinki Supercrossin Freestyle Show’ssa

Seljas lupaa esittää parhaat temppunsa Helsingissä MP 12 Moottoripyöränäyttelyn yhteydessä ajettavassa Freestyle Show'ssa. Messukeskuksessa kuvataan samalla Seljaksen uutta ja Nelosen JIM-kanavalla keväällä alkavaa ”Jussi Seljas: Showdown” -ohjelmaa.

Show'ssa ovat Seljaksen lisäksi mukana ruotsalaisia freestyle motocross -kuljettajia. Kuljettajat vastaavat yhdessä kansainvälisen supercrosskilpailun oheisohjelmasta ja viihdyttävät yleisöä huikeilla tempuillaan.

– Olen varma, että yleisö saa nähdä hienoja ja uhkarohkeitakin temppuja. Lisäksi perjantaina ja lauantaina ajettavasta supecross-kilpailusta on ymmärrykseni mukaan tulossa huima kokonaisuus oheisohjelmineen. Luvassa on kuulemani mukaan Suomessa uudenlainen ja viihdyttävä show, jossa myös me freestyle-kuljettajat tulemme esittämään vauhdikkaan osuuden, Seljas selvittää.

Freestyle Show nähdään ensimmäisen kerran MP 12 Moottoripyöränäyttelyn avajaispäivänä torstaina 2. helmikuuta klo 15.00 ja 18.00. Kuljettajat esiintyvät lisäksi messujen aikana perjantaina klo 12.30 ja 15.20, sekä lauantaina klo 11.30 ja 14.20.

Freestyle Show säihkyy myös kahtena iltana ajettavan Supercrosskilpailun väliajoilla: perjantaina klo 21.30 ja 23.00, sekä lauantaina klo 19.30 ja 21.00.

”Jussi Seljas: Showdown” -sarja alkaa JIM-kanavalla torstaina 29. maaliskuuta klo 20.00. Kahdeksanosaisen sarjan jokaisessa ohjelmassa nähdään erilainen moottoripyöräilyyn liittyvä stunt-temppu.

Uusin numero