Seistolan tavoitteena MM-sijoituksen parantaminen

– Nyt minulla on yksi osakilpailuvoitto saavutuksissani, mikä on erittäin hieno asia. Urheilu on kuitenkin niin raadollista, ettei sitä mennyttä voittoa voi jäädä ajattelemaan, vaan on aina katsottava seuraavaan kisaan. Olen MM-pisteissä kolmantena, ja minun on noustava ylöspäin. Silloin voitto ei ole välttämättä se isoin tavoite, vaan kärkikaksikon lyöminen, Seistola painottaa.

– Fiilikseni on erinomainen, ja olen saanut tehtyä hyviä harjoituksia. Pisteissä olen siis edelleen takaa-ajoasemissa, minkä takia en koe ainakaan paineita ajamastani ykköstilasta. Minun pitää olla perjantaina heti aamusta alkaen hereillä sekä ajaa aggressiivisesti, mutta silti varmasti. Tiedän, että omalla ajollani pystyn ajamaan myös voitosta.

Turkin Fethiyessa ajetaan MM-osakilpailut perinteisen lauantain ja sunnuntain sijaan poikkeuksellisesti perjantaina ja lauantaina. Syynä ovat sunnuntaina järjestettävät presidentinvaalit. MM-viikonloput alkavat tavallisesti perjantaina niin sanotulla yleisömaastokokeella, supertestillä, mutta Turkissa sitä ei ajeta lainkaan.

Uusin numero