Seistolalta tipahti rengas vanteelta Barcelonan Superendurossa: ”Uskomattoman huonoa tuuria!”

– Nämä ovat niitä legendaarisia sattumuksia! Karsintaerässä joku ajoi toisen kierroksen kolmannessa kurvissa takaa pyöräni kylkeen sillä seurauksella, että rengas tipahti vanteelta. Se oli sitten siinä, kun ei täällä mitään last chance-eriä ajeta, Husqvarna-kuljettaja ihmetteli karua kohtaloaan.

Seistola piti vielä harjoituksissa kolmanneksi parasta vauhtia lajin ehdottoman kuninkaan, puolalaisen KTM-kuskin Taddy Blazusiakin ja Hondaa käskyttävän britti David Knightin takana.

– Vauhdin puolesta olisin kuulunut finaaliin, julisti Seistola.

– Kaikki oli ihan kohdillaan vielä ennen karsintaerää. Rata oli ok, pyörä hyvässä setissä ja vauhti kohdallaan. Ja sitten kävi näin. Aika uskomatonta! Harvoin, jos koskaan kohdalleni on sattunut vastaavaa, sivalsi Seistola.

Puolan Lodzissa joulukuussa käynnistynyt ja tällä erää vain kolme osakilpailua kattava hallisarja huipentuu 13. maaliskuuta Ranskan Tours’iin.

E1-luokassa kilpailevalta Seistolalta tuo kapina jää ymmärrettävästi ajamatta, sillä hän on niihin aikoihin matkalla kohti Etelä-Amerikkaa ja Chilen Talcaa, jossa varsinainen MM-sarja käynnistyy 16. maaliskuuta.

– Ensi kauden hallisarjassa tarkoitukseni on olla mukana jo heti alussa, eli loppuvuoteen ajoittuvissa Liverpoolin ja Tampereen osakilpailuissa, vahvistaa Seistola.

MM-pisteistä kamppaillaan Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 7. joulukuuta.

Barcelonan Superenduron tulokset:
http://www.moto-live.info/

* Kuva: Husqvarna
 

Uusin numero