Seistola Shercolla E3-luokkaan

Fabrizio Azzalinin joohtaman Sherco CH Racing-tiimin väreissä ajavan Seistolan alustavana suunnitelmana oli jatkaa E1-luokassa, jossa kilpailee MM-sarjan toinen suomalainen vakiokuljettaja, eli TM:ää käskyttävä Eero Remes.

– Kausi 2014 on nyt virallisesti startattu. Ensimmäiset ajot ja testit uudella kalustolla on saatu suoritettua Shercon tehtaalla Ranskan Nimesissä. Ilman yllätyksiä toki hommat eivät alkaneet. Alunperin olimme sopineet Shercon tehtaan kanssa, että ajan E1-luokassa 250-kuutioisella nelitahtipyörällä. Kun sitten pääsin tehtaalle, siellä odotti vähän toisen luokan peli, eli E3-luokan 300-kuutioinen 2-tahtipyörä. Tehtaan miehet olivat päättäneet, että ajan E3-luokassa ja sillä selvä, viestitti Seistola.

Tiukan asenteen omaava ammattimies Seistola uhkuu intoa ja katsoo luottaen tulevaan. Se on ainakin jo tässä vaiheessa selviö, että mestarin nimi isossa luokassa vaihtuu kahden edellisen vuoden jälkeen, kun ranskalainen KTM-kuljettaja Christophe Nambotin puolestaan hakee uusia haasteita pikkuluokasta.

– Asia tuli vähän yllätyksenä, mutta ei se huonolta kuulostanut. Ja nyt muutamien testipäivien jälkeen olen erittäin tyytyväinen ja innoissani uudesta pyörästä ja luokasta. Kaksitahtinen tuntuu istuvan käteen yllättävänkin hyvin ja kun kaikki on uutta, intoa riittää ja testaaminenkin on mukavaa. Opeteltavaa on paljon niin pyörän luonteessa kun ajotyylissäkin, mutta motivaatio ja halu on katossa!, vahvistaa Seistola, 30.

Seistola kilpailee tulevana viikonvaihteena Suomessa.

– Ajan MP14-messujen yhteydessä pidettävän superenduro-kisan, tosin lainapyörällä. Ensimmäinen virallinen kilpailu on 2. maaliskuuta ajettava Italian mestaruussarjan kisa Savonassa. Sen jälkeen onkin MM-avauksen vuoro huhtikuun alussa Espanjassa. Siihen saakka tiukkaa vetoo, sivaltaa Seistola tuttuun tyyliinsä.

Kahdeksan kisaviikonloppua kattava MM-sarja starttaa 5.-6. huhtikuuta Solsonassa. Suomen osakilpailu ajetaan Heinolassa 7.-8. kesäkuuta.
 

Samanlaisia ​​uutisia

Viimeisin numero