SE-Teamin kuljettajat valmiina Päitsille

– Nyt se on sitten jo ihan ovella, ja onhan sitä jo pitkään odotettukin. Parin viimeisen viikon valmistelut eivät menneet ihan suunnitellusti, kun kevätflunssa hyökkäsi paria viikkoa ennen kilpailua. Vähän siinä jo meinasi alkaa jännittämään, että kerkeääkö sitä parantua, mutta nyt olo jo parempi ja innolla kohti kisaa. Hienolta tuntuu lähteä mukaan ja varmasti on rankka viikonloppu edessä, Karikuusi hehkuttaa.

Karikuusen päätavoite on pitää hauskaa ja numero #914 kutsuu kaikki reitin varrelle kannustamaan.

– Tavoitteena on tottakai päästä kilpailu maaliin ja viettää hauska ja luultavasti myös kurantäyteinen viikonloppu. Tulkaahan kaikki kannustamaan ja huitomaan risuilla reitinvarteen, Karikuusi nauraa.

Jari Mattilan kalusto on kasassa, mies on hyvillä mielin ja tyytyväinen pyöräänsä. Tiimipäällikkö Jukka Aures paljastaa, että Mattila lähtee ajamaan voitosta.

– Onneksi Jarin todellinen harjoitusmäärä on pysynyt salassa ja mies pääsee kisaan täysin ilman paineita, Aures hymyilee.

Aures odottaa myös muilta tiimikuljettajilta hyviä sijoituksia yleiskilpailussa.

– Kyllä Mellin, Tirkkonen, Teikari ja Bergman löytyvät tulosluettelosta hyvin korkealta, Aures päättää.

SE-Teamin huoltoauto kiertää Päitsillä mukana ja ainakin päähuolloissa on mahdollista hankkia yleisvaraosia kaikkiin pyörämerkkeihin.

Uusin numero