SE-Team muuttaa

Uusi osoite tulee olemaan 1.3. alkaen Isonkiventie 15, Kerava.

Kauppias Santeri Enjala perusti SE-Teamin isänsä autotalliin vuonna 2004 ja eteni siitä pienin askelin Keravan Ahjoon vuonna 2009 ja nyt on jälleen aika uudistua.

– SE-Teamin toimintaperiaatteisiin kuuluu se, että palvelemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Vanhat tilat jäivät auttamattomasti liian pieneksi. Muuton ansiosta saamme paremmat tilat korjaamolle ja myymälälle, jossa saamme tuotteet paremmin esille ja pystymme pitämään entistä suurempaa varastoa. Olemme myös käyneet neuvotteluja kokonaan uusista tuotemerkeistä, joista tiedotamme myöhemmin, Enjala iloitsee.  

SE-Teamin valikoimaan kuuluvat moottoripyörät, mopot, mönkijät ja pienkoneet sekä niiden varaosat, tarvikkeet, ajovarusteet ja huolto- ja talvisäilytyspalvelut sekä uutuutena venetarvikkeet.

– Vanha myymälä on koko helmikuun ajan avoinna normaalisti ja sieltä löytyy hulvattomia muuttotarjouksia. Uuden myymälän avajaisia vietetään vasta keväällä.

Palvelemme teitä maanantaista perjantaihin klo 10-14 ja lauantaisin klo 10-14, ja pannu on perinteisesti kuumana päivittäin, lämpimästi tervetuloa!, todetaan tiedotteessa.

Uusin numero