Sankka sumu haittasi Japanin GP:n avauspäivää Motegissa – kaikki harjoitukset peruuntuivat

Moto3-luokan ensimmäisen vapaan harjoituksen oli määrä käynnistyä klo 03.00 Suomen aikaa, mutta puolitoista tuntia siitä radalla ei ollut käynyt ainutkaan kuljettaja.

Kilpailun johto päätti – aivan oikein – siirtää harjoitusten alkamista turvallisuussyihin vedoten ja huonon näkyvyyden vuoksi.

Lääkintähelikopteri ei pystynyt lentämään Motegissa vallinneissa olosuhteissa ja toisaalta radalta vie maanteitse yli tunnin lähimpään sairaalaan mahdollisen hätätapauksen sattuessa.

Bike.fi seuraa Japanin GP:n tilanteen kehittymistä.

* * *

* Päivitys klo 05.02: Kilpailun johto päätti peruuttaa kaikkien kolmen luokan 1. vapaat harjoitukset, kun alustavasta aikataulusta oltiin jääty jälkeen kaksi tuntia. 2. vapaiden harjoitusten aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

* Päivitys klo 07.21: Iltapäivän harjoitukset siirtyvät alustavaan aikatauluun nähden. Näyttää vahvasti siltä, että ainakaan Moto3-luokka ei aja perjantaina lainkaan.

* Päivitys klo 09.15: Iltapäivän harjoituksia ei voitu ajaa edes siirretyllä aikataululla. Kilpailun johto neuvottelee tilanteesta tiimien kanssa.

Uusin numero