Sami Pennalle iso rooli Honda CBR500R Cupissa

Lisäksi Penna johtaa ja valvoo kilpailupaikalla tiimin toimintaa, sekä toimii Honda-pääkouluttajana ja ajoleirien järjestämisestä. Penna osallistuu myös Honda CBR500R Cupin markkinointiin.

– MBH Honda Racing Teamin puolesta olemme tyytyväisiä, että maailmanlaajuinen merkki mitä Honda edustaa sai arvoisensa ammattilaisen Honda-perheeseen. Meillä on Sami Penna kanssa paljon hyviä suunnitelmia mihin suuntaan tätä toimintaa tulevaisuudessa pyrimme kehittämään. Tarkoitus olisi että ei jäädä paikoilleen, toteaa Erkki Tapaninen tiimin tiedotteessa.

– MBH Honda Racing Team on myös tänä vuonna keskustellut Honda EJC-organisaation kanssa, että saisimme muutamalle alle 21-vuotiaalle juniorille villinkortin päästä ajamaan Honda tehtaan EJC-sarjaan ja samalla kokemaan mitä on olla mukana Superbiken MM:n yhteydessä ajamassa tehtaan kalustolla, jatkaa Tapaninen.

– Odottelemme myös vastauksia ulkolaisten juniorien tulosta muutamaan Honda CBR500R-kilpailuun tänä kesänä. Muutama halukas on tulossa, mutta normaali ongelma on saada rahoitus kuntoon. Toivotaan että se järjestyy ja ajajat vierailisivat meidän starteissa.
 

Uusin numero