Salstola Sunnuntain ykkönen Latviassa

Viikonloppu käynnistyi Salstolalta hieman yskähdellen.

– Lauantaina tuli kauden huonoin tulos, kun olin totaalin neljäs. Pieni kaatuminen toisessa erässä ei auttanut tulosta yhtään, Salstola harmitteli.

Lauantain tulokset: 

1. Eero Madisson
2. Patrick Pals
3. Sami Uutela
4. Sami Salstola

Sunnuntai sujui jo huomattavasti paremmin, sillä Salstola ajoi ylivoimaiseen voittoon ensimmäisessä lähdössä. Toisessa lähdössä vielä toinen sija, ja totaalin voitto oli tosiasia.

– Sunnuntaina ajettiin samalla radalla, mutta ajosuunta muutettiin vastakkaiseen. Heti aamun treeneissä tuntui hyvältä ja rata sopi minulle paljon paremmin. Aika-ajossa kellotin pohjat, joka yllätti jopa minutkin, koska aika-ajot ei todellakaan ole minun vahvuuteni.

– Ekassa erässä hole shot ja pääsin karkuun. Pystyin työstämään rataa omaan tahtiin ja maalissa olin 10 sekunnin raolla seuraavaan.

– Tokassa erässä Prants Pals otti lähdön nimiinsä. Koko erän hiillostin ja painostin, mutta en saanut tehtyä ohitusta. Maalissa kuitenkin alle sekunnin erolla toiseksi.

Sunnuntain tulokset:

1. Sami Salstola
2. Patrick Pals
3. Prants Pals

– Sunnuntain osakilpailu oli sitä mitä tässä on yritetty tuolla villillä 2-tahti pyörällä saavuttaa. Totaalin voitto lämmittää kyllä mieltä. Tähkätien porukka on raatanut pyörän ympärillä välillä yötä päivää, ja isoin kiitos kuuluu heille. Ilman sitä panosta ei oltaisi tähän pystytty, Salstola kiittelee.

Uusin numero