Saloon avataan Yamaha Center

Yamaha Center Salon 1000 m2:n tiloista myymälätilaa on n. 600 m2 ja korjaamo- ja huoltotilaa 200 m2.  Yamaha Center Salo työllistää sesongista riippuen 5 -8 henkilöä. Kauppiaina toimivat Salomarinesta tutut Juha Kavalto ja Antti Lehmussaari. 

– Meillä on ollut pitkä yhteistyö Yamaha Marine-tuotteiden parissa. Ylivoimaisen markkinajohtajan kanssa on hienoa tehdä töitä. Kasvava tuotevalikoima tuo nyt mukanaan kovan haasteen, henkilökuntaa on lisätty ja koulutettu. Ja jälkimarkkinointipalveluja on kehitetty. Uskon että uudella konseptilla saamme paljon uusia tyytyväisiä asiakkaita, kertoo Juha Kavalto Yamaha Centeristä.

– Olen äärimmäisen tyytyväinen, että olemme saaneet tärkeäksi kokemallemme Salon talousalueelle rakennettua mahtavan Yamaha Center kokonaisratkaisun. Yamaha Center Salo nostaa yrittäjiensä voimin alueen vapaa-ajankonekaupan uudelle tasolle laadukkaitten Yamaha tuotteiden ja erinomaisen asiakaspalvelun kautta. Nyt veneasiakkaiden lisäksi myös mopo-, moottoripyörä- ja maastoajoneuvoasiakkaat tulevat varmasti saamaan erinomaista palvelua aiempaa aktiivisemmalla otteella. Odotamme yhteistyöltä paljon, lisää Yamaha Motor -osastopäällikkö Timo Lindström Konekesko Oy:stä.
 
Avajaispäivästä alkaen esittelyssä on luonnollisesti kattava valikoima Yamaha-tuotteita: Motorin uutuustuotteina mm. uudet YZF-R ja YZF-R125 -mallit WGP-värityksellä, BW's Naked. Lisäksi esillä kattavasti muita yamahan malleja eri tuoteryhmistä.
 
Perjantaina kävijöille on tarjolla lohikeittoa ja kakkukahvit, lauantaina grillimakkaraa.  Avajaisviikonloppuna liike on avoinna perjantaina klo 9 – 17 ja lauantaina klo 10 – 15.
 
Salon Yamaha Center tulee panostamaan erityisesti myös asennus-, huolto-, korjaamo- sekä säilytyspalveluihin kaikkien tuotteiden osalta.  Tulevana viikonloppuna avattava Yamaha Center on neljäs täyden valikoiman kattava Yamaha Center. Muut Yamaha Centerit sijaitsevat Vantaalla, Tampereella ja Kuopiossa. 

Uusin numero