Salomin ja Simonin nimet liitetään varikkohuhuissa Ajo Motorsportiin

Varikkohuhujen mukaan espanjalaiset Luis Salom ja Julian Simon ovat tyrkyllä Ajo Motorsportiin, joka jatkanee neljällä kuljettajalla Moto3-luokassa myös kaudella 2013.

RW Racing-tiimin Kalex KTM-pyörällä kilpaileva Salom on 12 osakilpailun jälkeen kolmantena MM-pisteissä.

Salom avasi voittotilinsä kuukausi sitten Indianapolisissa, jonka jälkeen hän on kiirehtinyt kakkoseksi Brnossa ja viimeksi Misanossa.

Simon voitti Aspar-tiimin väreissä 125-kuutioisten maailmanmestaruuden vuonna 2009, jonka jälkeen hän on kilpailut vaihtelevalla emenstyksellä Moto2-luokassa. Simon on Moto2-luokan MM-pisteissä sijalla 14 Bluesens-tiimin Suter-pyörällä.

Mahdollista on myös se, että Simon jatkaa Moto2:ssa. Silloin tapetilla on Kalex-pyörillä kilpailevan Italtrans Racing-tiimin nimi. Nähtävästi myös Mika Kalliolla on virityksiä kyseisen tiimin suuntaan.

Suomalaistallin nykyisistä kuljettajista Red Bull KTM Ajo-tiimin saksalainen MM-kärki Sandro Cortese ja britti Danny Kent ovat kertoneet julkisuudessa, että he ovat kiinnostuneita Moto2-luokasta ensi kauden osalta.

Cortesen ja Kentin tiimikaveri, australialainen Arthur Sissis ja AirAsia-SIC-Ajo-tiimin malesialaiskuljettaja Zulfahmi Khairuddin jatkavat Moto3-luokassa ja samalla erittäin suurella todennäköisyydellä Ajo Motorsportissa.

MM-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan reilun viikon kuluttua Aragonin radalla Espanjassa.
 

Uusin numero