Salminen, mitä seuraavaksi?

Suuri sydän sykkii epäilemättä jatkossakin tavalla tai toisella intohimon, eli moottoripyörien tahdissa.

Ison päätöksen MM-uransa loppumisesta tänään julkaisseen, vajaan kuukauden kuluttua 37 vuotta täyttävän Salmisen laajalla kansainvälisellä kokemuksella ja suhteilla, sekä tietotaidolla ja sympaattisuudella riittää taatusti kysyntää kotimaan rajojen sisällä ja niiden ulkopuolella.

Salminen tunnetaan myös aina lojaalisena ihmisenä. Uutiset julkaistaan, kun niiden aika on kypsä. Niistä ei supista. Piste.

Salmisen jatkosuunnitelmien osalta ilmassa sinkoilee tämän illan uutisen jälkeen varmasti melkoista spekulointia. Saattaa myös olla, että kyseessä on kuvio, joka voi tulla useimmille täysin niin sanotusti puun takaa.

Torstaina Italiaan matkustava Salminen on jo kesälomansa viettänyt. Edessä siintää vielä kolme kisapäivää, eli ensi sunnuntai Italian sarjan merkeissä Cassano Magnagossa, sekä MM-huipennus reilun viikon kuluttua Ranskan St. Flourissa.

Pikapuoliin sen jälkeen voisikin sitten olla tomera tilaisuus tarttua Salmisen mainitsemiin uusiin haasteisiin. Salminenhan ei lähde pääosin lokakuun alkuun ajoittuvalle Sardinian Sixille.

– Nyt on aika tehdä jotain muuta. Olen luonteeltani sellainen, että minulla pitää olla aina jotain tekemistä. En pysty jäämään lepäämään laakereillani, sanoo Salminen.

Loppukevennyksenä tässä voi vahvistaa sen, että seuraavan suuren uutisen kohdalla kyse ei ole, ei ainakaan vielä siitä kuuluisasta comebackista.

– Ensin pitää lopettaa, että voi tehdä comebackin, naurahtaa Salminen.

Menestystä tuleviin haasteisiin!

Uusin numero