”Ruotsin hulluin nainen” on mukana Tampere Supercrossissa

Supercrossin ja motocrossin Suomen parhaimmiston lisäksi Tampereen tulisissa finaaleissa rahapalkinnoista kamppailemassa nähdään kovatasoinen kaarti ulkomaalaisia haastajia. Kilpailu ajetaan jo toista vuotta kansainvälisenä kilpailuna.

Samassa yhteydessä järjestettävä Offroad Expo-messutapahtuma kerää yhteen alan harrastajat niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Expossa nähdään kaikki kauden 2016 varuste- ja kalustouutuudet samassa näyttelyssä.

Näytteilleasettajat tekevät viikonlopulle huikeita erikoistarjouksia. Offroad Expo näyttely on tänä vuonna kävijöille täysin ilmainen. Sisäänpääsymaksua eikä pysäköintimaksuja veloiteta.

Tapahtumat ovat ikärajattomia. Anniskelualueilla on A-oikeudet. Perinteeksi muodostuneen supercross-kilpailun järjestää Tampereen Motocross ry.
Kilpailun toteutuksesta vastaa motocrossin seitsenkertainen SM-mitalisti Jussi Nikkilä.

– Tapahtuma on Suomessa täysin ennennäkemätön. Kilpailuformaattia on hiottu, kilpailu etenee entistä intensiivisemmin ja rata uusitaan viime vuoteen verrattuna täydellisesti. Näyttävää oheis- ja väliaikaohjelmaa on aikaisempaa enemmän. Ja kisakuskit ovat jo ehtineet latautua kuluneesta kisakaudesta ja ovat Tampereella lähtöviivalla täysillä mukana! Lisäksi radalla nähdään 50-kuutioiset minicrossarit.
 
StuntFreaksTeamin veret
seisauttava uusi show

Supercross-kilpailujen väliajoilla yleisöä viihdyttävät mm. StuntFreaksTeamin tähdet. Tampereella nähdään ryhmän uuden, ennennäkemättömän show’n veret seisauttava ensi-ilta.

Ryhmän ensimmäinen YouTube-megahitti, Riksgränsenissä Ruotsissa kuvattu uskomaton Flying Snowmobile-video, jossa kirjaimellisesti lennetään moottorikelkalla, keräsi muutamassa päivässä yli 400 000 katsomiskertaa.

Kyseinen temppu huomioitiin erityisen hyvin ulkomailla mm. mobililaitteisiin keskittyvällä BGR-sivustolla sekä Jackass-legenda Bam Margeran nettisaitilla.

https://www.youtube.com/watch?v=j6M0vP1rWm4

Pohjoismaiden suurimman YouTube-tapahtuman Tubeconin Tube Awardseissa ”vuoden motokanava” ja ”vuoden tubettajaryhmä” -palkinnot menivät ansaitusti StuntFreaksTeamille.

Joukkueen riveissä esiintyvä hurjapää Antti Pendikäinen on aiemmin suorittanut mm. Euroopan matalimman base-hypyn Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen C-hallin katolta, joten rajuja stuntteja on varmasti odotettavissa.
 
https://www.youtube.com/watch?v=clHZuGLvGR0
 
Jennie Hallestam –
”Ruotsin hulluin nainen”

 
Tapahtuman tähtiesiintyjiin kuuluu myös häikäisevän kaunis, ruotsalainen prätkäkuski Jennie Hallestam.

Supercross-kilpailujen väliaikanumerossa esiintyvä rämäpäinen Jennie on yksi show’n valovoimaisimpia tähtiä. Hän on Pohjoismaiden ainoa naispuolinen freestyle motocross -kuljettaja.

”Ruotsin hulluimman naisen” titteliä kantava Jennie tunnetaan sosiaalisessa mediassa paremmin nimellä The Bikergirl. Hänellä on pelkästään Instagramissa yli 60 000 seuraajaa. Naisellisuuttaan korostava Jennie on esimerkillinen valopilkku macho-henkisessä freestyle motocross -maailmassa.

Motocrossiin perustuva freestyle motocross eli FMX on viimeisen kymmenen vuoden aikana kehittynyt omaksi urheilulajikseen. FMX:ssä tehdään muokatuilla motocross-pyörillä mahdollisimman suuria ja ilmavia hyppyjä ja yritetään tehdä ilmalennon aikana mahdollisimman hienoja temppuja ja monimutkaisia liikkeitä.

FMX vaati ajajalta hyvää kuntoa, sillä pyörä on painava ja sen liikuttamiseen ilmassa vaaditaan voimaa. Koko maailmassa näitä näyttäviä ilmalentoja leiskauttavia naisia ei ole kuin kourallinen, ja heistäkin pääosa asuu Yhdysvalloissa.

Jennie on siis jo itsessään naiskuljettajana harvinaisuus, mutta nainen lupaa vielä lisäksi Tampereelle jotain aivan uutta ja ennennäkemätöntä.

Norja moottorikelkkakuningatar
debytoi FMX-pyörän ohjaimissa

Väliajalla nähdään myös toinen näyttävä naiskuski, norjalainen Maria Sandberg, moottorikelkkamaailmasta tuttu kaunotar.

Maria on viime kesän ajan harjoitellut Freestyle Motocross pyörällä, ja nyt hänen odotetaan tekevän ensimmäisen julkisen esiintymisen motocross-pyörän selässä Tampereella.

Pääsylippujen ennakkomyyntiin on uusi ja kätevä tapa hankkia liput ilman printattavaa pääsylippua. Lisäksi uuden hankintakanavan kautta ostetut pääsyliput ovat edullisempia, koska niihin ei sisälly toimituskuluja. Minglen lataamiseen ohjeet löytyvät justmingle.fi<http://justmingle.fi/> sivustolta.

Mingle on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani, joten sovelluksen kautta tilatut pääsyliput myydään ilman erillisiä toimituskuluja.

Ennakkolipunmyynti myös Lippupalvelussa (www.lippupalvelu.fi).

Perjantai 6.11.2015
Supercross & StuntFreaksTeam MAYHEM 27,50 € / Lasten lippu 15€ (7-15 v)

Lauantai 7.11.2015
Supercross & StuntFreaksTeam MAYHEM 39,50 € (sis.toim.kulut ja alv.10%) / Lasten lippu 25€ (7-15 v)
2-päivän lippu 6.-7.11.2015
Supercross & StuntFreaksTeam MAYHEM 60,00 € (sis.toim.kulut ja alv.10%) / 1 – 6 -vuotiaat veloituksetta sisään vanhemman kanssa

Super VIP
Perjantai: Super VIP 67,50€ + alv 24%
Lauantai: Super VIP 89,50€ + alv.24%

OffroadExpo
Ilmainen sisäänpääsy (ei pääsyä supercross Areenalle).
 

Uusin numero