Rukkalta ajotakkiuutuudet Matti ja Maija

Luonnonvalkoinen, beige tai suklaa: kauden trendiväreihin kuuluvat kaikki ruskean eri sävyt. Siksipä tyylikkäitä Matti ja Maija –takkeja ei ole saatavilla ainoastaan klassisissa väreissä kuten mustassa, hiilenharmaassa ja punaisessa vaan myös cappuccinon sävyissä.
Muodikkaat takit eivät ainostaan näytä hyviltä, vaan ne tarjoavat myös runsaasti suojaa. Huippumateriaali Cordura 500 ja tuplakerrokset kestävät kulutusta. Olkapäät, kyynärpäät ja kyynärvarret ovat lisäksi suojattu ilmaa läpäisevillä ja erittäin mukavantuntuisilla Rukka D3O suojillta, jotka on sertifioitu uusimpien CE-standardien mukaan. Mukava Gore-Tex Z-liner pitää käyttäjän luotettavasti kuivana sateessa ja irrotettava lämpövuori antaa lämpöä kylminä päivinä. Kaulus on pehmeää neopreenia ja kaksisuuntaiset vetoketjut sivuilla lisäävät ilmanvaihtoa tarvittaessa. Kaksi ulkotaskua ja kaksi vedenpitävää sisätaskua lisäävät käytännöllisyyttä.
Miesten takki Matti on saatavana kooissa 46 – 62 (mustana myös 64 ja 66) ja voidaan yhdistää Focus- tai muihin Rukka-housuihin pitkällä yhdistävällä vetoketjulla. Naisen vartaloon sopivaksi räätälöity Maija-takki on saatavana kooissa 36 – 46 (mustana myös 48 ja 50). Kuten aina Rukka myöntää täyden viiden vuoden materiaalitakuun.

Uusin numero