RUKKA ”Thund-R”: Suorituskykyä ja säänkestoa

Elastiset hihan- ja lahkeensuut, säädettävyys hihoissa, lantiolla ja vyötäröllä varmistaa puvun hyvän istuvuuden. Rukka D3O Air olka-, kyynär-, lonkka- ja polvisuojat varmistavat suojaavuutensa hetkessä iskun osuessa niihin. Suojaominaisuudet säilyvät toistuvissakin iskuissa. Suojat ovat testattu uusien CE standardien mukaisesti. Takkiin on saatavilla Rukka D30 Air All Back ja Full Back selkäsuojat lisävarusteena.

Takin ja housujen irrotettavat lämpövuoret tuovat tarvittaessa lisälämpöä ja pitkät vetoketjulliset tuuletusaukot takin sivuilla viilentävät lämpimämmillä ajokeleillä. Rukka Antiglide system housujen takamuksessa estää liukumisen pyörän satulalta, ja ajomukavuutta lisäävä Aircushion puolestaan vähentää kondensaatiota ja toimii puskurina sään vaihteluille.

Takin pehmeä neopreenikaulus lisää käyttömukavuutta entisestään. Lompakko, matkapuhelin, avaimet ja muut välttämättömät matkatavarat mahtuvat hyvin neljään vedenpitävään taskuun.

Thund-R takkia on saatavilla ko’oissa 46-66 koko mustana sekä hi-vis keltaisilla tehosteilla. Housuja on saatavilla mustana normaalimitoituksella ko’oissa 46-62, pitkällä lahkeella 48-58 ja lyhyellä lahkeella 48-66.

Uusin numero