Rukka R.O.R. – Gore-Tex 2-kerroslaminoitu puku,jossa runsaasti tuuletusaukkoja sekä erinomainen liikkumavapaus

Puku on varustettu yhdeksällä vetoketjullisella tuuletusaukolla – kaksi rinnan alueella, yksi kummassakin hihassa ja kummallakin sivulla, yksi takana ja yksi kummassakin reidessä- jotka päästävät runsaasti raikasta ilmaa antaen tervetullutta helpotusta pitkällä kesäisen kuumalla ajoreissulla. Sateen sattuessa, Gore-Tex®-kalvo varmistaa, että ajaja pysyy lämpimänä ja kuivana.

R.O.R. takissa on käytetty erittäin hyvin hankausta kestävää Cordura 500D materiaalia vahvistamaan olkapäiden ja kyynärpäiden aluetta ja housuissa puolestaan polvien ja säärien aluetta. Housun takamus on Corduran lisäksi vahvistettu nahalla, joka antaa lisäksi pitoa pyörän satulalla istuessa. Rukka AirCushion istuinalueen sisäpuolella toimii ilmastopuskurina kondensaation vähentämiseksi. Kuumuutta ja hankausta kestävää nahkaa on lisätty takamuksen lisäksi housun lahkeiden sisäsyrjiin. Housuissa liikkumavapautta ja ajomukavuutta lisäävät joustavat palat haaroissa, polvien yläpuolella ja takana alaselän alueella. Väljän mitoituksen ja lahkeensuissa olevien vetoketjujen ja tarrakiristysten ansioista polvien alueella on tilaa myös polvituille ja Adventure saappaita on mahdollisuus käyttää lahkeen sisäpuolella.

Sen lisäksi, että R.O.R on täydellinen laminoitu puku käytettäväksi kuumien kesäkuukausien aikana, kevyen materiaalinsa ansioista pukua voidaan mukavasti käyttää toisen kesäpuvun päällä tuomaan sääsuojaa, kun tarvittavan iskunsuojan antaa alla käytettävä puku. Konsepti on mielenkiintoinen myös off-road ajajille, jotka haluavat suojautua tuulelta ja sateelta. R.O.R takin väljä mitoitus mahdollistaa suojapaidan tai – panssarin käytön alla. Lisäksi Rukka tarjoaa mahdollisuuden lisätä iskunkestävyyttä erillisenä ostetuilla Rukka D30 Air suojilla, jotka on helppo lisätä puvussa oleviin valmiiksi muotoiltuihin taskuihin.

Takkia on saatavilla kahdessa värissä musta-harmaana ja musta-kelta-harmaana koossa 46-62. Housut ovat saatavilla mustana harmain yksityiskohdin kolmessa pituudessa: lyhyellä lahkeella koossa 48-58, normaalilahkeella 46-62 ja pitkällä lahjepituudella koossa 48-58.

Kysy lisää lähimmältä Rukka jälleenmyyjältäsi www.rukka.com/motorsport/stores

Uusin numero