Rukka Energater GTX moottoripyöräasulle arvostettu muotoilupalkinto

Jo 66 vuotta Chicago Atheneum, yksi maineikkaimmista arkkitehtuurin ja muotoilun museoista, on julkaissut vuotuiset palkinnot erinomaisista arkkitehtuureista ja muotoilusta, sekä Good Design -palkinnot, kunnioittaen innovatiivisia tuotteita ja graafista suunnittelua lukuisissa eri kategorioissa. Nämä palkinnot eivät lukeudu vain arvostetuimpiin ja tunnetuimpiin huomionosoituksiin teollisuuden alalla, mutta myös vanhimpiin tällä alalla.

Good Design -palkinto kunnioittaa korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat vaikuttavia tyyliltään, toiminnalllisuudeltaan ja estetiikaltaan. Palkittujen joukossa on niinkin erilaisia hankkeita kuin Artemi Cadmo lamppu ja Boeing 787 jet.

Vuodelle 2016, museo vastaanotti hakemuksia useilta tuhansilta alojensa johtavilta valmistajilta ja design yrityksiltä 55 eri maasta, jotka hakivat valikoidulla tuotteellaan himottua palkintoa, kuten Rukka Energater GTX ajoasullaan.

Korkea-arvoinen palkintolautakunta myönsi Rukka Motorsport tiimille ainoan Good Design -palkinnon moottoripyöräasujen kategoriassa. Tämä tarkoittaa, että Energater GTX tulee osaksi museon pysyvää designmallistoa, ja on esillä Good Design -vuosikirjassa, sekä on julkaistu paitsi Chicago Athenaeum (www.chi-athenaeum.org) verkkosivuilla, mutta myös European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies (www.europeanarch.eu) verkkosivuilla. Good Design -palkinnot on virallisesti esitelty voittajille 27. tammikuuta Good Design Night -gaalassa New Yorkissa.

20173101232821.png?itok=W-PXyBC4

Uusin numero