RR:n SM-osakilpailu Kemorassa on peruttu

Kilpailunjohtaja Jonna Kyllästinen kertoo RR-ajajien SRRA:n sivustolla, että ilmoittautuneiden määrä ei riitä kattamaan tapahtuman kuluja. Siksi Kemoran osakilpailu on peruttu.

Peruutus kertoo kotimaan RR-kisojen huolestuttavasta tilanteesta. Osanottajamäärä on jatkuvasti vähentynyt ja katsojiakaan ei enää ole RR:n SM-osakilpailuissa entisiä määriä. Osanottajamaksuilla kisajärjestäjä kattaa suurimman osan kuluistaan.

Moottorikerhot muiden urheiluseurojen ja yhdistysten tavoin pyörittävät toimintaansa pitkälti koko ajan vähentyvän ja ikääntyvän talkooporukan kanssa.

Tässä kopio peruutuksesta SRRA:n sivustolta
”Kemoran osakilpailu peruttu! Valitettavasti joudun ilmoittamaan Kemoran Moottoriurheilijat  ry:n  puolesta että Kemoran  Finnish Superbike – osakilpailu on  peruttu. Ilmoittautuneiden  kuljettajien määrä ei riitä kattamaan tapahtuman  kuluja. Kuljettajia jotka ovat  maksaneet osallistumisen pyydän ilmoittamaan tilitietonsa minulle sähköpostilla  osoitteeseen jonnakyllastinen@gmail.com.  Kirjoita viestiin numero, nimi, luokka, summa ja tilinumero johon rahan  voi  palauttaa. Jos summa on maksettu joltain muulta tililtä kuin ilmoittautuneen  kuljettajan, sekin olisi hyvä olla  meillä tiedossa.
Jonna Kyllästinen
Kilpailun  johtaja”
 

Uusin numero