RR-legenda: ”Tässä asiassa Valentino Rossi on täysin väärässä”

Zarco on ajanut erittäin aggressiivisesti, mikä ei ole miellyttänyt kaikkia. Valentino Rossi on ollut yksi 26-vuotiaan ranskalaisen arvostelijoista. Kaksikko on kolautellut yhteen jo Austinissa ja Assenissa. Myön toinen Yamahan tehdaskuljettaja Maverick Vinales on kritisoinut Zarcon ajotyyliä.

– Rehellisesti sanoen, en ole lainkaan samaa mieltä heidän kanssaan, jättäisivät Zarcon rauhaan. Hän on ansainnut sen, Mamola kirjoittaa.

– Zarco ei ole ajollaan pakottanut ketään keskeyttämään, ihan samaa ei voi sanoa kaikista kuljettajista tällä kaudella. Mielestäni hän ei tee juurikaan virheitä kilpailuissa, eikä aja harjoituksissa yli omien rajojensa.

– Olemme nyt todistamassa jotakin samaa, mitä Marc Marquez teki aikoinaan. Kun hän tuli 2013 MotoGP-luokkaan, monet valittivat hänen aggressiivisuudestaan. Mutta niin vain hänestä tuli maailmanmestari jo avauskaudellaan.

– Rossin ja muiden kärkikuljettajien on vain ymmärrettävä, että Zarco tulee olemaan kärkikahinoissa mukana heitä piinaamassa. Hän on adaptoitunut hienosti MotoGP-luokkaan. Moni kärkikuskeista ei kai koskaan kuvitellut, että hän pystyisi tekemään näin briljantteja suorituksia, Mamola kynäilee.

Uusin numero