RR-kausi käyntiin messuilla

MiniSuperMoto STOCK-luokan Suomen Cup käynnistyy MP-messuilla lauantaina 4.2. ajettavalla osakilpailulla. Paikalla on kotimainen MiniSuperMoto-kerma, kuorrutettuna nuorilla haastajilla.
 
MiniSuperMotot ajavat MP-messujen koeajoradalla perjantaina 3.2 ja lauantaina 4.2. Messukeskukseen rakennettava koeajorata on kuin tehty näille pienille asvaltinnielijöille ja kilvanajosta tulee taatusti tiukkaa. Lauantain kilpailun ollessa sarjan virallinen osakilpailu, yleisö voi luottaa siihen, etteivät kuljettajat anna tuumaakaan periksi taistellessaan kauden avauspisteistä.
 
MiniSuperMoto: ajamisen hauskuutta

 
Nimestään huolimatta MiniSuperMoto on Road Racing laji ja luokkana MiniSuperMoto STOCK on kalustoltaan tasaisin. Kaikilla kuljettajilla on allaan samanlaiset pyörät ja pyörien virittäminen on kiellettyä. MiniSuperMotoa ajetaan pääsääntöisesti karting-radoilla, MiniMoto-kilpailujen yhteydessä. Lajin kuljettajien kirjo on valtava. Mukana on nuoria nousevia kuljettajia, vanhoja konkareita, aikuisiällä harrastuksen aloittaneita motoristeja sekä maailmallakin menestystä niittäneitä ammattikuljettajia. Ominaista MiniSuperMotolle on ajamisen hauskuus ja se välittyy avoimena ilmapiirinä, niin varikolla kuin radallakin. Kilpailu tapahtuu ainoastaan lähdön ja ruutulipun välissä. Varikolla, harjoituksissa ja huoltotöissä toisia autetaan kaikilla osa-alueilla.

Osallistujat: Janne Laakso (TSMU), Jarno Haaparanta (IMK), Jani Kovanen (IMK), Niko Hämäläinen (IMK), Kari Hjerp (WCRC), Marko Vatanen (TMK), Kimi Patova (HyMK), Matti Kilpeläinen (HMK), Marko Hokkanen (IMK), Niko Mäkinen (WCRC), Jani Anttila (WCRC), Jukka Sihvonen (HMK), Juho Kantola (MRC), Miika Salo (EMK), Mika Hokkanen (IMK), Teemu Sarvi (IMK), Kimmo Hjerp (TMK) ja Niko Tanskanen (IMK).

Uusin numero