Rouhiainen palasi tositoimiin Savossa

Rouhiainen jatkoi tasaisia suorituksiaan. Kauden aiempien SXSM-osakilpailujen tapaan hän oli finaalierässä 11:s.

– Aurinko paistoi, mutta ihan putkeen ei suoritus mennyt. Pieni kesäflunssa painoi päälle, joten en saanut itsestäni parasta irti, Rouhiainen ruoti.

Rata sopi heinolalaiselle hyvin, sillä perinteinen motocross on hänelle mieluisempaa.

– Aika-ajoissa ei kulkenut, mutta alkuerässä olin jo viides. Täällä rata oli rakennettu motocross-radan ehdoilla, eikä sitä oltu lähdetty liiaksi muuttamaan.

Siilinjärvellä voittoon ajoi Antti Pyrhönen neljän ja puolen sekunnin marginaalilla Santtu Tiaiseen. Kolmanneksi kaasutteli Niko Koskela. Pyrhönen jatkaa voiton myötä SM-pistejohdossa. Rouhiainen on 30 pisteellä sijalla 12.

– Finaali-erässä peesasin Marko Kovalaista. En kuitenkaan oikein päässyt haastamaan häntä ja yrittämään ohitusta, Yamaha-pilotti kertoi.

Rouhiaisen viimeiset neljä viikkoa eivät suinkaan ole olleet pelkkää lomailua. Kilpailutauon aikana on menty MX:n ehdoilla, eikä harjoittelusta ole tingitty.

– Treeniä on ollut pari kolme kertaa viikossa. Olen käynyt ajamassa Alavudella ja Orimattilassa, jotta olen päässyt tutustumaan ratoihin joilla kauden loput MX1-luokan SM-osakilpailut ajetaan.

Rouhiaisen kilpailukausi jatkuu viikon kuluttua Alavudella, jossa ajetaan MX1-luokan SM-pisteistä. Heinolalainen taistelee raivoisasti SM-mitalista, sillä pisteissä hän on tällä hetkellä viidennellä sijalla. Matkaa hopeamitaliin on ainoastaan neljä pistettä.
 

Uusin numero