Rossin velipuoli räväkkänä: ”Uskokaa siihen, mitä Valentinosta sanon”

Maanantaina Barcelonassa tämän kauden Yamaha M1-pyörän julkistavalla Rossilla oli mainiot saumat takoa viime vuonna kymppi täyteen, mutta tallikaveri Jorge Lorenzo tuli ja himmensi tuon toiveen hopeiseksi Valencian päätöskisassa.

– Valentino haluaa revanssin. Hänellä on takanaan lyhyt loma, mutta hän on nyt palannut takaisin tuplaten motivaationsa. Hän taistelee ensi kaudella mestaruudesta. Uskokaa siihen mitä sanon, julistaa Marini.

Villillä kortilla MM-kekkereissä vieraillut Marini päätyi viime vuonna Moto2-luokan EM-sarjassa viidenneksi. Alkanut vuosi merkitsee hänelle ensimmäistä täysipainoista MM-kautta Forward-tiimin riveissä maanmiehensä Lorenzo Baldassarrin rinnalla.

”Valella ei ole ongelmia
pysyä Marcin vauhdissa”

Rossi ja Marini saavat molemmat tahoillaan espanjalaiset Marquezin veljekset vastaansa. Rossi Marcin ja Marini Alexin.

– Valella ei ole ongelmia pysyä Marcin vauhdissa. Minulla on puolestaan vaikeampi kilpailla Alexin kanssa, mutta ei se ole tavoitekaan. Tämä on minulle oppivuosi Moto2-luokassa ja tärkein tavoite on kehittyä kisa kisalta kuljettajana.

Rossi on totesi taannoin tuttu pilke silmäkulmassaan, että Luca on veljeksistä viisaampi.

– Luulen hänen sanoneen näin, koska koulumenestykseni oli parempi. Hän on kyllä erittäin fiksu, koska et voi voittaa yhdeksää maailmanmestaruutta sattumalta, Marini toteaa GPone-sivuston haastattelussa.

Marinin mukaan veljellinen suhde on vankistunut iän myötä.

– Lapsena viihdyin enemmän jalkapallon ja ystävien parissa.  Ajan mittaan suhde on kuitenkin tiivistynyt. Nyt vietämme lähes päivittäin aikaa yhdessä. Vale neuvoo minua kaikessa mahdollisessa ja korjaa samalla virheitäni.

Marini tietää tasan tarkkaan, että huippukovassa Moto2-luokassa ei pitkälle ratsasteta pelkällä velipuolen maineella.

– Joskus se on saattanut tuntua vähän taakaltakin, mutta kyllähän siinä on tietenkin enemmän myönteisiä kuin kielteisiä puolia, että Valentino on veljeni.

Uusin numero