Rossilta vahvistus: ”Uran jatko ratkeaa parissa ensimmäisessä kisassa”

– Tulevaisuuteni MotoGP-luokassa riippuu erittäin paljon ensimmäisistä kisoista Qatarissa, Argentiinassa, USA:ssa ja Espanjassa, kertoo helmikuussa 37 vuotta täyttävä Rossi.

Rossi saavutti viime vuonna Yamahalla MM-hopeaa ja päällimmäisenä ajatuksena on tietenkin revanssi.

– Jos olen edelleen yhtä kilpailukykyinen ja pystyn taistelemaan podiumsijoituksista viikonvaihde toisensa jälkeen, niin haluan jatkaa uraani myös tämän kauden jälkeen.

Rossin nykyinen sopimus Yamahan kanssa umpeutuu tänä vuonna. Jos jatkoa seuraa, niin vaihtoehtoja on olemassa vain yksi ja se on Yamaha.

– Mielessäni pyörii lopettamispäätöstä enemmän uran jatkaminen. Haluaisin solmia vielä yhden sopimuksen Yamahan kanssa. Pysyn Yamahalla urani loppuun asti, alleviivaa Rossi.

Maaliskuun 20. päivä Qatarissa starttaavan MM-kauden niin sanottu ”silly season” on ollut jo pitempään päällä. Kaikkien kärkitallien, eli Yamahan, Hondan ja Ducatin kuljettajien sopimukset päättyvät tähän kauteen.

Yamaha-pomo Lin Jarvis uskoo ja odottaa, että ensimmäisiä merkittäviä uutisia siirtomarkkinoilta kuullaan jo hyvissä ajoin kevään aikana.
 

Uusin numero