Rossi viittaa kintaalla puheille salaharjoittelusta

Isoon ääneen sitä ei suoraan sanota, mutta Rossin katsotaan kiertävän sääntöjä vetäessään virallisen testiohjelman sivussa privaattitreenejä MM-sarjaan kuuluvalla radalla.

Rossi viittaa kintaalla moisille puheille. Hän pelaa kotikaupunkinsa Tavullian lähistöllä sijaitsevalla ja täksi kaudeksi uuden asfaltin saaneella Misanon radalla avoimin kortein.

Rossi on tuonut Twitterin välityksellä ahkerasti tiettäväksi, mikä on meininki Misanossa, jossa hän harjoittelee Yamahan R1-pyörällä.

– Kyllä, on totta, että harjoittelen Misanossa usein yhdessä VR46 Academy-kuljettajien kanssa. R1 on fantastinen, mutta sillä ei ole mitään tekemistä MotoGP-pyörän kanssa, ”Tohtori” tähdentää.

Rossi on siirtänyt kisakaudella ajoharjoittelun painopistettä Ranchiltaan ja motocrosspyörän selästä R1:n puikkoihin Misanoon, jossa MM-pisteistä ajetaan 13. syyskuuta.

– Misano merkitsee minulle ensisijaisesti fyysistä harjoittelua. Se on tässä suhteessa erittäin hyvää treeniä erityisesti kuumassa kelissä. Aion ajaa jatkossakin Misanossa niin paljon kierroksia kuin mahdollista vastaavasti kuin crossipyörällä Ranchillanikin, kuittaa Rossi.

Rossi saa helteen puitteissa tilaamaansa myös tänään Brnon radalla, kun Tshekin GP-viikonloppu starttaa vapaiden harjoitusten merkeissä.

Moto3-luokka avaa pelin Brnossa klo 10.00. MotoGP-luokan ensimmäinen treeni käynnistyy klo 10.55 ja Moto2:n vastaava sessio tuntia myöhemmin.
 

Uusin numero