Rossi raivoissaan: ”Marquez toimi Lorenzon henkivartijana”

Paalupaikkamies Lorenzo johti ratkaisukisaa lähdöstä maaliin. Marquez hiillosti Lorenzoa, mutta ei lähtenyt missään vaiheessa ohitusyritykseen.

– Kaikki näkivät tänään heidän (Lorenzon ja Marquez) suunnitelmansa, mikä tekee minut surulliseksi ja mikä on huonoksi lajillemme. En ymmärrä, miksi Honda-kuljettaja sallii Yamahan voittavan kisan. Toivottavasti tällainen käytös kääntyy häntä vastaan, Rossi viittasi Marquezin suuntaan.

– Lorenzo on erittäin hyvä kuljettaja ja uskon, että edes hän ei olisi halunnut voittaa tällä tavalla, Rossi jatkoi ripitystään.

Marquez sai tosiaankin jälleen kuulla kunniansa Rossin suusta.

– Olen surullinen, että Marquez toimi Lorenzon henkivartijana, pudotteli Rossi kuvainnollisesti.

– Sanoin jo torstaina, että olen vakuuttunut siitä, että he vievät suunnitelmansa loppuun asti. Olen varma, että he olivat salaliitossa minua vastaan samalla tavalla, kun Ruotsi ja Tanska järjestivät vuonna 2004 Italian ulos jalkapallon EM-kisoista.

Rossin unelma kymmenennestä maailmanmestaruudesta mureni käytännössä jo Malesian GP:n tapahtumiin, jotka eivät tule unohtumaan koskaan.

Rossi tosin kertoi Valencian GP:n aattona, että hän katuu kyseistä ajolinjaansa, joka saattoi maksaa hänelle MM-kullan verran.

Valencian kisan jälkeen teksti oli kuitenkin taas astetta järeämpää.

– Olen surullinen myös siitä, että suuri mahdollisuus on kadonnut. En ansaitse tätä.

Marquez kiistää jyrkästi Rossin syytökset.

– Jos olisin yrittänyt olla Lorenzon henkivartija, niin olisin ajanut 5-6 sekuntia hänen takanaan. Tavoitteeni oli pistää 100 prosenttia peliin ja taistella voitosta.
 

Uusin numero