Rossi raivoissaan: ”Lorenzo puhuu minusta p**skaa!”

Koko jupakka sai alkunsa siitä, kun Rossi rutisti Lorenzon ohi sunnuntaina ajetun San Marinon GP:n toisella kierroksella.

Lorenzon mukaan ”Tohtori” oli siinä tilanteessa aivan liian aggressiivinen. Turhautuneisuuttaan purkanut Lorenzo jäi tosin näkemyksessään varsin yksin, sillä sitä eivät tue sen paremmin tuomaristo kuin kanssakilpailijatkaan.

– Lorenzo puhuu minusta p**skaa. En voi sallia sitä, että Lorenzo sanoo ajotyyliäni likaiseksi, koska se ei ole totta, Rossi jyrähtää.

– Myös hän (Lorenzo) on aggressiivinen ohittaessaan minua. Jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä, Rossi kuittaa.

Marquez puolustaa Rossia

Hondan Marc Marquez oli viime kauden lopulla monien mielestä jo liiankin hyvää pataa Rossin Yamaha-tallikaverin Lorenzon kanssa.

Misanon jupakan osalta Marquezkin antaa kuitenkin – ainakin rivien välistä – ymmärtää, että Lorenzo saisi pitää suutaan pienemmällä.

– Minusta Valentinon ohitus oli ihan ok. Olihan se aggressiivinen, mutta kun ajat kotikisaa, pistät peliin aina vähän lisää. Valentino on fiksu kuljettaja ja hän tiesi, että Jorgella oli hyvä vauhti päällä. Ohituksenkin piti olla siinä tilanteessa aggressiivinen.  Rajoilla mentiin, mutta se oli ok, toteaa Marquez.

Reilun viikon kuluttua Aragonissa jatkuvasta kaudesta on jäljellä vielä viisi kisaa. Uransa kolmanteen kuninkuusluokan titteliin otteen omaava Marquez johtaa sarjaa 43 pisteen erolla Rossiin. Hallitseva mestari Lorenzo on kolmantena 18 pistettä Rossin takana.
 

Uusin numero